Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Videoklipet forgatott a kétegyházi és gyulai zenészekből álló The Batteries

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • KULTÚRA • 2016. március 07. 09:00
Videoklipet forgatott a kétegyházi és gyulai zenészekből álló The Batteries
A zenekar a gyulai No Silence Sound Studióban rögzítette One Day című dalát
Újabb videoklippel jelentkezik a kétegyházi és gyulai zenészekből álló The Batteries. A 2007-ben alakult zenekar még 2013-ban, a gyulai No Silence Sound Studióban rögzítette One Day című dalát, amely a vadonatúj kisvideó zenei alapját adja. A dallamos rockzenét játszó banda tagjai – Muntyán Krisztián (basszusgitár/ének), Daniel Krisztián (gitár/ének), Sárosi Áron (gitár) és Muntyán Viktor (dobok) – nem kapkodták el, inkább törekedtek a minőségi hanganyaghoz méltó klipet alkotni.
____Eredeti-06.jpg

részlet a The batteries One Day című klipjéből

Fotó: Gyulai Hírlap

A Gyulai Hírlapnak Muntyán Krisztián elmondta, a dal illetve a videó két fiatalról szól, akiknek elválnak útjaik, és nem tudni, összehozza-e őket újra a sors. A klip felvételeit három helyszínen forgatták: a zenekari képanyag egy kondorosi parkban, az epikus részek Pósteleken, valamint egy békéscsabai kávézóban készültek. A videót a banda gyulai szakemberekre, Tóth János Olivérre és Takács Zsoltra bízta.

– Nagyon jó volt velük dolgozni, vérbeli profik! A forgatás előtt több alkalommal összeültünk, és közösen ötleteltünk. Nagyon kreatívak, és közben hagyják kibontakozni a mi gondolatainkat is. Csak ajánlani tudjuk őket – nyilatkozta az együttes frontembere. – Úgy gondoljuk, jól sikerült a helyszínek és a szereplők kiválasztása is. A gyerkőcök és a videóban szereplő hölgy is mindent beleadott a munkába, ezúton is köszönetet mondunk nekik. Véleményünk szerint mindezek közrejátszottak abban, hogy egy minőségi hang- és képanyag készüljön, és az eddigi visszajelzések is azt mutatják, sikerült – fejtette ki Muntyán Krisztián.

A klipet megtekinthetik a youtube.com internetes oldalon, a zenekar csatornáján.

A The Batteries azonban nem pihen: idei terveik között szerepelnek további stúdió- és videofelvételek is. Jelenleg a Moments című daluk rögzítésén dolgoznak. A stúdiómunkálatokról werkfilm is készült, amelyet szintén megnézhetnek a legnépszerűbb videómegosztó portálon.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)