Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Javában gyűjtik a pontokat a gyulai utánpótláskorú kézilabdások

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2014. december 12. 14:00
Javában gyűjtik a pontokat a gyulai utánpótláskorú kézilabdások
Mind a lányok, mind a fiúk különböző korosztályokban jeleskednek hétvégéről hétvégére
Képünk a felnőttek egy korábbi mérkőzésen készült. Fotó: Gyulai Hírlap - Rusznyák Csaba

A Gyulai Sportegyesület kézilabda-szakosztályának utánpótláskorú játékosai már javában gyűjtik a pontokat az Erima Országos Gyermekbajnokságban. Mind a lányok, mind a fiúk különböző korosztályokban jeleskednek hétvégéről hétvégére.

A lányok U13-as korosztálya hat fordulón van túl, ebből négy mérkőzésen diadalmaskodtak, míg két mérkőzést elvesztettek, de így is a harmadik helyen állnak a tízcsapatos bajnokságban. A csapatból kimagaslóan szerepel Kurpé Dorka, aki jelenleg 43 góljával a góllövő lista harmadik helyén áll.

A 11 évesek öt mérkőzésből kettőt nyertek meg, az Újkígyós és a Köröstarcsa ellen, három találkozón pedig jó játékkal ugyan, de sajnos kikaptak. A fiúk közül a 14 éveseinknek még nem sikerült a győzelem, két döntetlennel és két vereséggel, a hatodik helyről várják a folytatást. A góllövő- listát viszont két gyulai fiú vezeti, Futó Nándor az első helyen áll 60 góllal, őt pedig 49 góllal Nemesi Krisztián követi.

A 12 éveseink nagyon erős mezőnyben szerepelnek, eddig hat találkozóból mindössze egyet tudtak nyerni, de szoros mérkőzéseket játszottak minden egyes alkalommal. Serdülős lányaink az országos serdülő bajnokságban küzdenek, ahol a „H” csoportban 11 csapat mérheti össze tudását. A lányok 12 mérkőzésen vannak túl, és az ötödik helyen állnak a bajnokságban. A legkisebbek (7-8 és 9 évesek), november végén kezdik meg a küzdelmeket. Nagy öröm a klub életében, hogy négy utánpótláskorú játékosunk régiós válogatott lett, ők Bozó Anna, Csiszér Laura, Vad Rita és Nemesi Krisztián. Ezúton gratulálunk nekik, és további sok sikert kívánunk!

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)