Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Azért zenélnek, mert jól esik - Záporban debütált az új gyulai trió, a TooMuch

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Oláh Szabolcs • KULTÚRA • 2013. május 26. 19:23
Azért zenélnek, mert jól esik - Záporban debütált az új gyulai trió, a TooMuch
Az új trió tagjait már régóta láthatjuk-hallhatjuk különböző gyulai zenekarokban
A Too Much a gyulai Rondellában. Fotó: Gyulai Hírlap - Rusznyák Csaba

A gyulai Rondella terasz tegnap esti meghirdetett koncertje után tudta csak meg a nagyérdemű, hogy hamarosan egy másik helyi csapat, a nemrégen alakult TooMuch is fellép a szórakozóhely ponyvája alatt. Bár a trió hivatalosan csak most debütált, tagjait már régóta láthatjuk-hallhatjuk különböző gyulai zenekarokban. Az új banda megszólalását Fekete Cintia erőteljes énekhangja, Hajdu István Gergely jazzes popvilágot idéző, egyedi billentyűjátéka és Hőgyes Elek karakán ütemei jellemzik. Előadásukban slágerek hangzottak el olyan szerzőktől illetve együttesektől, mint Norah Jones, Jon Bon Jovi, Vanessa Carlton, Michael Jackson, az Ocho Macho, vagy a Guns ’n’ Roses.

A Gyulai Hírlap kérdésére Hőgyes Elek dobos elmondta, két héttel ezelőtt álltak össze egy ballagási buli kedvéért, de tegnap esti, rögtönzött debütálásukról is hasonlóképpen adhoc módon döntöttek. Nevük, a TooMuch – angolul: túl sok – arra a törekvésükre utal, hogy minél tömörebb, csupán a három legszükségesebb szekcióból álló zenekart alkossanak. Koncepciójuk csupán a muzsikálás, hiszen azért zenélnek, mert jól esik.

Koncertjük közben ezt akár szó szerint is vehettük volna, hiszen időközben megérkezett a zápor, így a ponyva alatt biztonságban zenélő brigád exkluzív bemutatóját nemcsak taps, hanem mennydörgés - és a képernyőkön UEFA-BL döntő - is kísérte. A TooMuch nem vesztegette az időt, gyulai bemutatkozásuk után egy nappal már a fővárosban muzsikáltak. 

 

Fotó: Gyulai Hírlap - Rusznyák Csaba
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)