Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tortát evett kicsi és nagy a gyereknapon Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2013. május 26. 19:44
Tortát evett kicsi és nagy a gyereknapon Gyulán
A rendezvény zárónapján bábelőadással kedveskedtek a gyerekeknek a szervezők
Fotó: Gyulai Hírlap - Rusznyák Csaba

Bábelőadással és tortaosztással zárult a Gyulai Kulturális és Rendezvényszervező Nonprofit Kft. által szervezett, kétnapos gyermeknapi rendezvény a hétvégén Gyulán. Szombaton a szép időnek köszönhetően több százan látogattak ki a várkertbe, vasárnap azonban a programok nagy része az eső miatt elmaradt.

Illikné Kukla Ildikó, a cég munkatársa lapunknak elmondta, idén a gyerekek mellett az őket elkísérő felnőttekre is gondoltak a programok összeállításakor, ezért döntöttek úgy, hogy kétnapos családi rendezvénnyé bővítik az eseményt.

A szervezők lekvár-, méz- és zsíroskenyér-kóstolóval várták a lurkókat, emellett természetesen popcornt, vattacukrot és kürtőskalácsot is kínáltak a várkertben. A rendezvény első napján zenés műsor, bábjáték, kézműves foglalkozás és játszóház szerepelt a programok között, valamint a helyszínen felállított légvárat és a pónilovaglást is kipróbálhatták a kicsik.

A zárónapon mintegy negyvenen nézték meg a Csortán Zsóka, a Békéscsabai Napsugár Bábszínház színésze és rendezője által előadott népmesét a Rondella terasz ponyvája alá húzódva, majd délután öt óra körül szétosztották a Kéknefelejcs cukrászda által felajánlott négyszáz szeletes óriás tortát. A rossz idő miatt a korábbi évekkel ellentétben ezúttal nem sokan álltak sorban, hogy megkóstolhassák a finomságot, így bőven jutott mindenkinek az édességből, sőt repetázni is lehetett.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap - Rusznyák Csaba
GYULAI HÍRLAP • 2013. május 26. 19:44
A rendezvény zárónapján bábelőadással kedveskedtek a gyerekeknek a szervezők
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)