a verseny eredményhirdetése
Fotó: Gyulai Hírlap
A csapatkapitány lapunknak elmondta: az érsekújvári gasztronómiai fesztivált tizenegyedik alkalommal rendezték meg idén. Hozzátette: a komoly múltra visszatekintő eseményen arra is lehetőségük volt, hogy Gyula turisztikai kínálatát és húsipari hagyományait népszerűsítsék.
Mint megtudtuk, a kolbászkészítő versenyen mintegy hetven csapat vett részt. Balogh Lajos kiemelte: csapattársaival, Susánszki Erikával, Fenesi Jánossal és Balogh Róberttel a térség ízvilágát tükröző, enyhén csípős, betyáros gyulai kolbászt gyúrtak.
A betyárok vezetője azt is elmondta: a versenyen való részvételüket a Gyulahús Kft., a gyulai önkormányzat és Kovács József böllérboltja is támogatta.