Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Új étterem nyílt Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2016. július 29. 11:55
Új étterem nyílt Gyulán
Babi vendéglőjében svédasztalos reggelit és menüt is rendelhetnek a vendégek
____Eredeti-babi_vendegloje_alap.jpg

A vendéglő bejárata 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter 

Megnyitotta kapuit Gyulán a Babi vendéglője július 28-án. A volt Háromszög kocsma helyén nyílt étterem megnyitóján finom ételekkel és a Gyulai Pálinka Manufaktúra pálinkáival várták a vendégeket, akiket Grúz Imréné, a vendéglő tulajdonosa és névadója köszöntött.

Grúz Imréné

– Azokat hívtam most meg, akik hozzásegítettek engem, hogy idáig eljussak. Megálmodtam ezt az éttermet, amely – úgy gondolom – minden réteget kiszolgáló vendéglátóegység lehet. Ha egy betérő vendég menüt szeretne, akkor azt fog kapni, de akár egy svédasztalos megoldással végigeheti az egész étlapot, de svédasztalos reggeliztetés is lesz, amelyre az apartmantulajdonosok figyelmét is szeretném felhívni. Remélem, hogy minden el fogja nyerni a vendégek tetszését – mondta.

Fabulya Attila okleveles pálinkabíráló és pálinkasommelier képviselte a Gyulai Pálinka Manufaktúrát. Elmondta, hogy hihetetlen érzés, hogy pár lépésre vannak a vártól, ahol 1731-ben Harruckern János elrendelte, hogy sernevelde és a pálinkamanufaktúra alapítását, tehát ebben az évben ünnepeljük a gyulai pálinka 285. évfordulóját. 

A köszöntők után pacal-, birka- és marhapörkölttel, gyömbéres-fokhagymás csirkecombbal és háromszéki sertésbordával kínálták a vendégeket.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)