Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Balatonnál táboroztak az implomos diákok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2016. július 28. 10:09
A Balatonnál táboroztak az implomos diákok
A szerencsés fiatalok a fürdőzés mellett Ki Mit Tud?-on és kalandparkos próbatételeken is részt vettek
____Eredeti-alap__13_.jpg

Az implomos diákok és kísérőik a Balaton partján 

Fotó: Gyulai Implom József Általános Iskola 

Idén már 4. alkalommal vettek részt az implomos diákok az Erzsébet-program keretében meghirdetett pályázaton nyert Erzsébet-táborban. Július 10–15. között 40 felsős gyerek és az őket évek óta kísérő négy pedagógus táborozott Zánkán, a Balaton partján.

– Mi, a pályázatot író és a tábort szervező nevelők most is gondot fordítottunk arra, hogy az üdítő fürdőzés és a hagyományos tábori programok mellett saját elemeket is szőjünk a közel egy hétbe – emelte ki lapunknak Garami Veronika pedagógus. – Ehhez anyagi segítséget nyújtottak a táborozó gyermekek szülei, iskolánk alapítványa, szülői munkaközössége és diákönkormányzata – tette hozzá.

Mint megtudtuk, a Balatonnál nyaraló gyulai diákcsapat részt vett a tábor által szervezett kalandpark speciális próbatételein, meglátogatták az ökopark állomásait, sikeresen szerepeltek a Ki mit tud?-on, koncerteket hallgattak, és rengeteget táncoltak a tábornyitó és -záró diszkóban.

A tanárnő azt is hozzátette, hogy az utazás minden percét igyekeztek kihasználni, így mindezek mellett saját szervezésben hajókáztak Balatonfüreden, megismerkedtek a kertmozi hangulatával Balatonakaliban, megmászták Hegyestűt, bevették a szigligeti várat, és a tihanyi visszhang sem maradt ki a programjaik közül.

– A magyar tengertől a balatonfűzfői bobpályán búcsúztunk, és úgy érzem, megint egy tartalmas, élményekben gazdag tábort zártunk – tette hozzá lapunknak Garami Veronika

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)