Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Sikeres folytatás a vízilabdásoknál

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. Sz. • SPORT • 2016. április 26. 19:00
Sikeres folytatás a vízilabdásoknál
A bajnokság utolsó fordulóját Gyulán rendezik meg június 10–12. között
A Csabai Csirkefogók – Gyulai Várfürdő Kft. vízilabdázói az áprilisban esedékes bajnoki fordulóra utaztak el Csongrádra, ahol a viszonylag kedvezőtlen időjárás ellenére, nyitott medencében is remek játékot produkáltak a lelkes gyulai szurkolói tábor örömére.
____Eredeti-vizilabda.jpg

A Csabai Csirkefogók – Gyulai Várfürdő Kft. vízilabdázói

Fotó: Gyulai Hírlap 

Béládi Csaba edző és tanítványai szombaton mindjárt a csoportelső Csongráddal kezdték meg a fordulót. A gyulaiak elkapták a fonalat, így majdnem óriási meglepetést okoztak: nagyon megszorongatták a csongrádi játékosokat, kis híján meg is nyerték a meccset. A csoportelsőségért a legnagyobb eséllyel küzdő két csapat közül a Csirkefogók irányították a mérkőzést. Sajnos négy büntető is kimaradt a gyulaiak lövéseinél, így alakult ki a 4:5-ös végeredmény a Csongrád javára.

A gyulai fiúk szombaton az Octopus Búvár- és Vízilabda Egyesület csapata ellen játszották a második mérkőzés, amelyet nagyon könnyedén 15:1-re nyertek meg. A mieink a mérkőzést követően tiszteletüket fejezték ki az ellenfél játékosainak, edzőinek, ugyanis az Octopus csapata közvetlenül a meccs előtt a csoportharmadik és szintén nagyon erős Szentes ellen játszott, majd pihenő nélkül állt ki a Csirkefogók ellen.

A vasárnapi derbikre a víz hőfoka jelentősen lecsökkent, de a gyulaiakat ez sem rendítette meg, a csapat 21:3-ra legyőzte a Kiskunfélegyházát. A nap második mérkőzését a Hódmezővásárhely ellen vívták a srácok. Ezt a mérkőzést is könnyedén behúzták, így alakult ki a 16:3-as végeredmény.

A gyulaiak továbbra is stabilan őrzik a második helyüket a bajnokságban, és már csak két forduló választja el őket a végleges, dobogós helyezéstől. Májusban Kiskunfélegyháza fogadja a csapatokat, majd a záró mérkőzésekre júniusban kerül sor.

A Csabai Csirkefogók – Gyulai Várfürdő Kft. vízilabdázói, edzői, vezetősége tájékoztatja a vízilabda iránt érdeklődőket, hogy a bajnokság utolsó fordulójára és a bajnoki érmek átadására Gyulán kerül sor: június 1012. között, három napon keresztül vívnak a csapatok körmérkőzéseket az 50 méteres uszodában.     

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)