Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Trucz Noémi Évát ajándékozták meg a Babaruha program keretében

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E. MAGAZIN • 2016. március 31. 16:00
Trucz Noémi Évát ajándékozták meg a Babaruha program keretében
A tündéri csemete február 24-én jött világra
Édesanyjától örökölte második keresztnevét Trucz Noémi Éva, akit a helyi városvezetés is köszöntött abból az alkalomból, hogy Gyulán látta meg a napvilágot idén februárban. A tündéri újszülöttet és szüleit március 31-én Szabó Károly, a választókerület képviselője látogatta meg gyulavári otthonában.
____Eredeti-IMG_2700.JPG

Trucz Noémi Éva édesanyja karjában 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

A képviselő ezúttal Gallyas Tiborné varrónő társaságában érkezett, aki az ilyenkor már megszokott városi ajándék, a Póka György-festmény és virág mellé egy egyedileg hímzett babaruhát is vitt az újszülöttnek. A varrónő lapunknak elárulta: az ilyen alkalmakkor nemcsak saját névre hímzés a feladatuk, hanem ők maguk varrják meg a méretre készült ruhácskákat is az újszülötteknek.

Dr. Tóbiás Éva Tünde, a büszke édesanya lapunknak elmondta: csupán néhány héttel korábban született babája és az, hogy háziorvosként dolgozott, bizony nem teszi nyugodtabb szülővé. – Talán még egy kicsit izgulósabb is vagyok, mint mások, de úgy tudom, ez az egészségügyben dolgozóknál normális jelenség – tette hozzá nevetve Noémi édesanyja.

A kislány apukája azt is megosztotta velünk, hogy miért épp ezt a nevet választották csemetéjüknek. – Az egyik reggel a párom felkelt, és ezt a nevet mondta, nekem pedig tetszett.

– Nagyon tetszett a Zsófia és a Noémi név is gyermekkorom óta. Utóbbit talán kevesebb kislánynak adják, ezért esett a választásunk végül arra – fejtette ki Éva.

A szülők azt is megosztották velünk, hogy eredetileg Elekről és Dobozról származnak, és Gyulavárit a környék nyugodt hangulata miatt választották lakhelyül.  

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)