Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Februárban is érdemes ellátogatni a gyulai művelődési központba

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.KULTÚRA • 2016. február 11. 09:00
Februárban is érdemes ellátogatni a gyulai művelődési központba
Előadások, stand up comedy, kiállítás és táncház is szerepel a programok között
A következő hetekben is széles programkínálattal várják az érdeklődőket a gyulai művelődési központban, ahol számos új szabadidős foglalkozás is elindult az év elején.
____Eredeti-kultura_kavezo_csuszi.JPG

A művelődési ház második emeletén működő Kultúra kávéház programnapokon zárásig tart nyitva

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Katona Katalin, a Gyulai Kulturális és Rendezvényszervező Nonprofit Kft. közművelődési feladatokért és a rendezvényszervezésért felelős ügyvezetője lapunknak elmondta: az Agóra-projekt révén új szakmai programok lebonyolítására is lehetőségük nyílik. Hangsúlyozta továbbá, hogy minél szélesebb réteget szeretnének megszólítani szórakoztató és kulturális rendezvényeikkel.

A februári és március eleji programok között gyerekeknek és a felnőtteknek szóló előadások, stand up comedy, kiállítások és táncház is szerepel. Az ügyvezető a rendezvények közül külön kiemelte a Körös Táncegyüttes fennállásának 65. évfordulója alkalmából szervezett jubileumi műsort, melyet a nagy érdeklődésre való tekintettel két alkalommal is bemutatnak február 27-én. Emellett a látogatók figyelmébe ajánlotta az épület második emeletén működő kávéházat, amely programnapokon 14 órától egészen zárásig tart nyitva.   

Az érdeklődők február 16-án és 23-án a Művészeti Akadémia és Szabadegyetem foglalkozására látogathatnak el, mindkét alkalommal Gyarmati Gabriella művészettörténész tart előadást. Február 19-én tovább folytatódik dr. Belső Nóra pszichiáter előadássorozata, a programnak a Vigadó ad otthont. Február 20-án táncházat szerveznek, február 23-án pedig a Hello, Dolly! című musicalt mutatják be a művelődési ház színháztermében. Az előadást a Jászai Mari-díjas Verebes István rendezte. Február 25-én a humornak jut a főszerep: Bödőcs Tibor, a stand up comedy műfaj egyik nagyágyúja Cefrepalota című önálló estjével lép színpadra. Volent Kati és Focht Anita közös kiállítása február 15-én nyílik meg a központ földszinti galériájában.  

A városi művelődési házban vadonatúj állandó programok is indultak: kismamajógát és -tornát, alakformáló aerobikot, valamint baba-mama klubot, tornát és mondókás foglalkozást is tartanak az épületben hétköznaponként. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)