Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Gyulán eltévedt budapesti kirándulókat rendőrök és erdészek találták meg

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2016. február 09. 18:00
A Gyulán eltévedt budapesti kirándulókat rendőrök és erdészek találták meg
Rendőrségi hírek Gyuláról
____Eredeti-kekhirek_2.JPG

Képünk illusztráció 

Fotógrafika: Gyulai Hírlap

Két budapesti kiránduló tévedt el Gyula külterületén február 8-án. Miután egyikük a rendőrség segítségét kérte, az egyenruhások erdészekkel, vadászokkal indultak a keresésükre, és épségben meg is találták őket – közölte a police.hu.  

A férfi és a nő Városerdőről indult túrázni. Letérve az erdei ösvényről több órát gyalogoltak, az autójukhoz azonban már nem találtak vissza. Miután egyikük a segélyhívón rendőri segítséget kért, a Gyulai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei és körzeti megbízottjai azonnal a keresésükre indultak.

Mivel a kirándulók hosszú időt töltöttek az erdős részen, az egyenruhásoknak nagy területet kellett átvizsgálniuk. A szolgálati autók hangjelzéseit váltva kapcsolták be, majd telefonon azt tudakolták a túrázóktól, hogy hallják-e a szirénát. Közben a rendőrök a területen dolgozó erdészek, illetve a helyet jól ismerő vadászok segítségét is kérték, velük sikerült megtalálniuk a bajbajutottakat. Egyikük sem sérült meg, orvosi ellátást nem kértek, így a rendőrök a szolgálati autójukkal visszavitték őket az erdei iskola mellett parkoló kocsijukhoz. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)