Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyula belvárosában születik újjá az Alkotó-Körösök Szabadtéri Tárlata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • KULTÚRA • 2015. július 29. 11:00
Gyula belvárosában születik újjá az Alkotó-Körösök Szabadtéri Tárlata
Július 31-én, pénteken 17 órakor az Erkel Ferenc Gimnázium melletti üres telken
____Eredeti-gyak_illusztracio.jpg

GYAK

Fotó: Gyulai Hírlap – Oláh Szabolcs

Gyulai belvárosában születik újjá a pART. Akik jelen voltak a tavalyi, a GYAK (Gyulai AlkotóKör) és a SAK (Sarkadi Alkotókör) által megrendezett XIV. Alkotó-Körösök Szabadtéri Tárlatán, azok tudják, hogy a kulturális megmérettetést – elegendő jelentkező alkotó híján – Kukár István képzőművész-tanár, a GYAK elnöke és a 3T csoport gyulai tagja megszüntette. Kukár István most afterpARTyra invitálja a művészetek iránt érdeklődőket július 31-én, pénteken 17 órakor az Erkel Ferenc Gimnázium melletti üres telekre.

A Gyulai Hírlapnak a Gyulai AlkotóKör elnöke elmondta, idén nincs kötött téma, az afterpARTyn bárki bemutathatja alkotását, legyen az irodalmi, zenei, képzőművészeti vagy akármilyen más művészeti műfaj. Természetesen ott lesz az országosan ismert, Békés megyei képzőművész-tanárokból álló 3T csoport is. A csapat gyulai tagja elárulta, az eseményre ők egy performansszal készülnek, amelyet a gimnázium csonka fahídján adnak elő.

– Idén teszünk egy próbát, hogy felélesszük a pART-ot, és reménykedünk benne, hogy sikerül – monda lapunknak Kukár István.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)