Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Fél10 zenekar első saját szerzeménye a gyulai várnál is felcsendült

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • F. C. • KULTÚRA • 2015. július 13. 19:00
A Fél10 zenekar első saját szerzeménye a gyulai várnál is felcsendült
A négytagú formáció fiatalos muzsikával szórakoztatta a Rondella terasz közönségét
____Eredeti-GYHRCSD_037.JPG

fél10 zenekar a rondella terasz színpadán

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Sokszínű repertoárral és egy igazán lendületes koncerttel szórakoztatta közönségét a gyulai Fél10 zenekar július 10-én, a Rondella terasz színpadán. A fiatal zenészek hazai és külföldi slágerek pörgős feldolgozásait tűzték műsorukra, ám az este folyamán egy különleges meglepetés is előkerült a tarsolyból.

A Fél10 zenekar fiatal zenészei – Pásztor Tibor (gitár/ének), Németh Ádám (szólógitár), Leel-Őssy Dániel (basszusgitár) és Csete Márk (dob) – ezúttal is kirobbanó energiával és őszinte átéléssel játszottak a színpadon. Zenéjük friss és fiatalos volt, amivel nemcsak a haverok és az olvadozó tini lányok figyelmét, de az idősebb generáció elismerését is sikerült megnyerniük.

A stílusában pop-ot, rock-ot és funky-t is ötvöző banda változatos slágerekkel töltötte meg műsoridejét, melyben egy-két magyar nótát kivéve jobbára külföldi dalok kaptak helyet. Hallhattunk Rihanna, Maroon5 és Bon Jovi számokat, de a Swedish House Mafia és a Fall Out Boy egy-egy szerzeményének Fél10 verziója is felcsendült. A repertoár legütősebb darabjának talán a YET Are you gonna be my girl című dala bizonyult, melynek mindent elsöprő feelingjét tökéletesen ragadta meg a csapat.

A fiúk azonban nemcsak átiratokat, hanem első saját számukat is megmutatták a vár tövében összegyűlt közönségnek. A Fél 10 Make them proud című vidám szerzeménye idén nyáron készült el. A dal hivatalos verziója a YouTube nevű videómegosztó webhelyen is megtalálható, ahol az elmúlt egy hónapban majdnem kétezren tekintették meg. Reméljük, hogy a srácok következő koncertjén már párja is akad ennek a remek nótának, amelyet ide kattintva hallgathatnak meg.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)