Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Felvették a térfigyelő kamerák, ahogy levágják a Fidesz molinóját

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2015. április 21. 20:45
Felvették a térfigyelő kamerák, ahogy levágják a Fidesz molinóját
A Fidesz gyulai szervezete lopás miatt tett feljelentést a rendőrségen
Lopás miatt feljelentést tett a rendőrségen a Fidesz gyulai szervezete – közölte április 21-ei sajtótájékoztatóján Alt Norbert. A gyulai Fidesz elnöke elmondta, az Együtt és az MSZP helyi szervezeteinek vasárnapi tüntetése előtt egy molinót helyeztek ki a Kossuth téren, ám az a demonstráció kezdetére eltűnt.
____Eredeti-fidesz_sajtaj_molino_2.jpg

alt norbert a vasárnapi tüntetés helyszínén tartott sajtótájékoztatót

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

– Rabló kiált tolvajt, mondhatnánk ezt arra a politikai eseményre, amelyet a hétvégén tartottak Gyulán – fogalmazott az elnök. Alt Norbert kifejtette: továbbra sem kaptak választ arra, hogy miből él Bod Tamás, erre akarták felhívni a figyelmet a hétvégi tüntetés előtt kifüggesztett molinóval.

A gyulai Fidesz elnöke azt is elmondta: ha a demonstráció a korrupció és a lopások ellen szólt, akkor jó lett volna, ha nem azzal indul a rendezvény, hogy a főszervező vagy valamelyik társa eltulajdonítja az érvényes engedélyek birtokában kihelyezett transzparenst. Az esetet egyébként a helyszínen található térfigyelő kamerák rögzítették, a helyi fideszesek hétfőn feljelentést tettek a rendőrségen.

– Az ellenzéknek mondott egyszemélyes politikai alakulatnak csak akkor fontos a demokrácia, a szólásszabadság, mások véleménye, ha az róla, róluk szól. Úgy látszik, hogy nem tűrnek meg más véleményt – fogalmazott.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)