Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A „Karcagi underground” bandái acélos nótákat toltak Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • F. C. • KULTÚRA • 2015. április 13. 15:00
A „Karcagi underground” bandái acélos nótákat toltak Gyulán
A 27’s Bisztró és Zeneműhelyben a Decadence, a Remorse és a Face No More lépett színpadra
____Eredeti-IMG_2146.JPG

Színpadon a Remorse együttes

Fotó: Gyulai Hírlap – Fekete Cintia

Masszív metál muzsikára tombolhattak a keményrock gyulai rajongói április 10-én a 27’s Bisztró és Zeneműhelyben. Az est folyamán három vendég, a Decadence, a Remorse és a Face No More lépett színpadra, akik Karcagi underground on the road című közös turnéjuk keretében érkeztek Gyulára.

A koncert a magát melodic deth metal zenekarnak valló Decadence – Ráckevi Imre (ének), Harsányi Gábor (gitár, vokál), Nagy Péter (gitár), Kocsis Krisztián (dobok) és Kutrás Csaba (basszusgitár) – produkciójával indult. A srácok javarészt a 2008-ban megjelent Bitter Rain című lemezükből adtak ízelítőt a publikumnak, de elzúzták a Flashdance-ből ismert Maniacot is – persze csak keményen.

A Decadence-t a 27 éve alakult, trash metál formáció, a Remorse – Ráckevi Imre (ének), Oláh „Béla” Zsolt (gitár, vokál), Oláh Kálmán (dobok), Szabó Péter (basszusgitár) és Erdélyi Péter (gitár) – váltotta a deszkákon. A zenészek repertoárja jobbára saját acélos szerzeményeiket tartalmazta, hiszen a Remorse ’87-es fennállása óta jópár albumot hozott már a világra. Ezekből szemezgetve gyulai zúzdájukban többek között azt is megénekelték, hogy milyen az élet 20 és 40 között.

Harmadikként a Face No More – Spisák László (ének), Kocsis Krisztián (dobok), Kutrás Csaba (basszusgitár) és Harsányi Gábor (gitár) – nevű karcagi együttes vette birtokba a színpadot. A csapat, mint – egyetlen magyar – Faith No More tribute banda természetesen az amerikai alternatív metál zenekar nótáit igyekezett felidézni a gyulai porondon. Tagcserékkel spékelt produkciójukból rögtön lejött, hogy a srácok igazán lelkes rajongói a világhírű San Fransiscó-i együttesnek. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)