Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Péterfy Bori & Love Band ad koncertet Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. S. • KULTÚRA • 2015. március 16. 10:30
Péterfy Bori & Love Band ad koncertet Gyulán
Március 17-én, kedden 19 órakor a Gyulai Várszínház kamaratermében
Péterfy Bori. Forrás: Gyulai Várszínház

Március 17-én, kedden 19 órakor a Cseh Tamás Program keretében ismét egy nagyon népszerű énekesnő és együttese látogat el a Gyulai Várszínházba. Péterfy Bori most nem mint prózai színész lép a gyulai színpadra, hanem mint énekesnő, a Love Band szólistája. A neves felmenőkkel rendelkező popdíva (dédapja Áprily Lajos, nagyanyja Jancsó Adrienne, nagyapja Jékely Zoltán) 1988 óta színészként is dolgozik. Tagja volt a Nemzeti Színháznak, Krétakörnek Énekesi pályafutását az Amorf Ördögök énekesnőjeként kezdte.

2007-ben jelent meg Péterfy Bori & Love Band című lemeze, amelyre a számokat a korábbi együttes tagjai és Lovasi András írták. Eddig négy lemezt adtak ki.

Ezekről hangzanak el olyan ismertszámok Gyulán is, mint a Hajolj bele a hajamba vagy a Vámpír. Zenéjükre a vad rockzene, pszichedelikus popzene, a reggae és a szókimondó szövegek jellemzők. De akire mindenki figyel, a főszereplő, Péterfy Bori, aki hol ellenállhatatlan dizőz, máskor meg érzékeny, friss szerelmes tinilány. Élőkoncertjeik mindig élményszámba mennek.

Gyulai műsoruk címe: Fák, denevérek, piócák.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)