Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tavasszal a Gyulai Várfürdő több medencéje is bezár néhány napra

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2015. március 19. 12:00
Tavasszal a Gyulai Várfürdő több medencéje is bezár néhány napra
Az AquaPalotában március 23–29. között végeznek vízcserét és karbantartási munkálatokat
Vízcsere és karbantartási munkálatok miatt március 23–29. között zárva tart az AquaPalota – tájékoztatta lapunkat Keszeli Hajnalka, a Gyulai Várfürdő értékesítési és marketingigazgatója. Mint megtudtuk, tavasszal több, üzemrendet érintő változásra számíthatnak a vendégek.
A Gyulai Várfürdő. Fotó: Gyulai Hírlap - Rusznyák Csaba

A Castello Szaunapark és Wellness Centrum május 11–16. között vízcsere és karbantartás miatt szintén zárva lesz, május 16-án azonban már éjszakai wellnessre várják a fürdőzőket a szaunaparkba.

A 25 méteres tanuszodát ugyancsak vízcsere miatt április 2–7. között lezárják. Az 50 méteres versenyuszoda május 26–31. között sátorbontás miatt nem látogatható.

Az 1. számú, árnyékolós gyógymedence március 7-től minden szombaton és vasárnap, április 2-től pedig folyamatosan nyitva tart. A 2. számú, pezsgős gyógymedence április 4-től szintén minden szombaton és vasárnap, míg április 1-jétől folyamatosan használható.

A dögönyözős medence április 4–6., április 11–13., május 1-3., május 9–10. és május 16–17. között lesz nyitva, május 23-tól pedig folyamatosan látogatható. A csúszdás medence május 26-tól június 12-ig csak csúszdák nélkül üzemel. A hullámmedence június 12-től folyamatosan nyitva tart. A gyermek-víziparadicsom május 23–25. és május 30–31. között várja a csemetéket, június 12-től pedig folyamatosan nyitva lesz.

A Kőhíd pénztár április 2–6. között és április 11–13. között, valamint május 1-jétől folyamatosan nyitva tart. A Nyári főbejárat június 12-től lesz folyamatosan nyitva.

A medencék nyitva tartása az időjárástól függően változhat, aktuális információk a www.varfurdo.hu honlapon és a fürdő bejáratainál, a pénztárak előtt találhatók.  

        

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)