Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Fidesz Gyulai Szervezete szerint Bod Tamás hazudott a gyulai önkormányzat kiadványának költségeiről

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Gyulai Hírlap • HÍREK • 2014. október 10. 12:15
A Fidesz Gyulai Szervezete szerint Bod Tamás hazudott a gyulai önkormányzat kiadványának költségeiről
Fidesz Gyulai Szervezete: a Perjési Klára vezette önkormányzat ugyanígy, az önkormányzat kiadásában és költségén számolt be négy éves munkájáról
Képünk illusztráció

Bod Tamás hazudott, amikor a Szolgáltató önkormányzat című kiadvány költségeiről beszélt – áll a Fidesz Gyulai Szervezetének lapunkhoz eljuttatott közleményében. Mint írják, a kiadvány nyomdai költsége nettó 1 620 000 Ft volt. A szervezet szerint Bod Tamás „azért támadja az önkormányzat vezetését, mert eleget tett a lakosság irányába fennálló tájékoztatási kötelezettségének.” A közleményben továbbá azt is leírják, hogy 2006-ban a Perjési Klára vezette, eladósodott önkormányzat ugyanígy, az önkormányzat kiadásában és költségén számolt be négy éves munkájáról.

A Fidesz Gyulai Szervezetének sajtóközleményét teljes terjedelmében alább olvashatják.

 

Bod Tamás ismét hazudik

Amíg mi a választópolgárok felhatalmazása alapján végezzük a munkánkat, építjük a várost, fejlesztjük az önkormányzati szolgáltatásokat, partnerként segítjük a vállalkozók munkahelyteremtő beruházásait, addig Bod Tamás pártoskodik, vádaskodik és a hatalomra ácsingózik. Ma is ezt tette, mint minden alkalommal évek óta, amikor csak megnyilvánul.

Miután belerúgott már a nőkbe, a civil szervezetekbe, a köztisztviselőkbe, vállalkozókba és szinte mindenkibe ebben a városban, most éppen azért támadja az önkormányzat vezetését, mert eleget tett a lakosság irányába fennálló tájékoztatási kötelezettségének, és egy küllemében és tartalmában egyaránt színvonalas kiadványban számolt be az elmúlt négy évben végzett munkájáról.

Amikor 2006-ban a Perjési Klára vezette önkormányzat ugyanígy, az önkormányzat kiadásában és költségén számolt be négy éves munkájáról, senki sem támadta a baloldali városvezetést, mert nekik nem volt olyan gátlástalan ellenzékük, mint a mai vezetésnek. A 2006-os kiadvány felelős kiadója az akkori polgármester volt, a szerkesztője Szabó Jenő akkori alpolgármester, aki ma Bod Tamás fegyverhordozója. Jellemző rájuk, hogy az természetes volt számukra, hogy nyolc éve egy eladósodott önkormányzat költségén készíttessenek tájékoztató (mai megközelítésükben „önfényező”) kiadványt munkájukról, eredményeikről, ám ennek jogát elvitatnák a mai városvezetőktől, egy adósságaitól megszabadított önkormányzattól. A 2006-os kiadvány a mai napig megtekinthető a Mogyoróssy János Városi Könyvtár helytörténeti gyűjteményében.

Bod Tamás szokása szerint akkor is hazudik, amikor a tájékoztató kiadvány költségéről beszél. A kiadvány nyomdai költsége ugyanis nettó 1 620 000 Ft volt.

A gyulai polgárok megérdemlik, hogy a város kulturális színvonalához méltó kiadványban kerüljön számukra összefoglalásra az elmúlt négy év. Az, hogy a mindent támadó Bod Tamásnak ez nem tetszik, lakmuszpapírként igazolja számunkra, hogy kitűnő anyagot adtunk a gyulai polgárok kezébe. Mivel Bod a kiadványban található tényekkel nem tud vitába szállni, magát a kiadványt támadja. A gyulai polgárok elsöprő többségének azonban – a visszajelzések szerint – rendkívüli módon tetszik a tájékoztató füzet, melyet sokan megőriznek e négy év emlékére. Bod Tamásra már senki sem fog emlékezni, amikor e városi kiadványban leírt közös eredményeink gyümölcseit még mindig élvezni fogjuk valamennyien.

 

Fidesz Gyulai Szervezete”

    

A Perjési Klára vezette önkormányzat által készített kiadvány borítója
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)