Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A gyulai egészséghéten ingyenes szűréseken, tanácsadásokon és egészségügyi előadásokon vehetnek részt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • HÍREK • 2013. november 24. 15:00
A gyulai egészséghéten ingyenes szűréseken, tanácsadásokon és egészségügyi előadásokon vehetnek részt
Az előző évekhez hasonlóan idén is minden nap más lesz a téma
Az Egészségügyi Alapellátás Intézményének épülete Gyulán. Fotó: Gyulai Hírlap - Oláh Szabolcs

Az Egészségügyi Alapellátás Intézménye egészséghetet tart november 25. és 29. között Gyulán. Az előző évekhez hasonlóan idén is minden nap más lesz a téma.

Az első napon a lelki egészségvédelem kerül előtérbe az intézmény épületében (Gyula, Béke sgt. 39.), november 26-án, kedden az egészséges táplálkozásról lesz szó a Román Kulturális Központban (Gyula, Líceum tér 2.).

Szerdán, a szűrések napján ingyenesen nőgyógyászati, látás-, optikai, ortopédiai, hallás- és tüdővizsgálatokon vehetnek részt az érdeklődők az intézmény Béke sugárúti épületében, illetve a Pándy Kálmán Kórház műtéti tömbjében, valamint a Sybilla Magánorvosi Rendelő és Hallókészülék Stúdióban (Gyula, Béke sugárút 42.).

November 28-án a nap témája a mozgás a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban, ahol intimtorna-előadás, crossfit- és jógabemutató, valamint kangoo jumps edzés szolgálja a fizikai egészséget.

A pénteki lelki wellness napon többek között a természetgyógyászat, a biokozmetika, a rezgés masszázs, frissítő masszázs és gyógyszerek nélküli, hatékony gyógyítás kerül előtérbe az Egészségügyi Alapellátás Intézményében. Az egészséghét a Palmetta együttes koncertjével zárul a november 29-én, pénteken 19 órakor a Gyulai Várszínház kamaratermében.

 

Az egészséghét részletes programja:

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)