Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megkezdődött az ország egyik legnagyobb kerékpáros versenye Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Gyulai Hírlap Online • SPORT • 2012. július 20. 14:38
Megkezdődött az ország egyik legnagyobb kerékpáros versenye Gyulán
A szombati napon a Kempf-tónál folytatódnak a versengések
Gyulabike. Fotó: Gyulai Hírlap Online - Rusznyák Csaba

Gyulán megkezdődött az ország egyik legnagyobb kerékpáros országos versenye. A nyitó napon a görkorcsolyások vették birtokba a Városi Sporttelep skatepark pályáit. Ebben a kategóriában 19-en adták le a nevezésüket. A versenyzők 40 000 Ft értékű díjazásban részesültek, valamint 5 000 Ft értékű ajándékokat kaptak a résztvevők. Díjazásban az 1-5. helyezett részesült. Az ország minden tájáról érkeztek nevezők, nagyon tetszik mindenkinek a város, a pálya, és a verseny lebonyolítása is. Nagyon sok gyulai érkezett a versenyre, közülük egyedül Szilágyi Krisztián lett helyezett, aki a második helyen végzett a görkorcsolyások versenyében.

A fiataloktól az idősebb korosztályig mindenki képviseltette magát ebben a kategóriában. A díjátadó után flatland (BMX kerékpáron mutatnak be egy körön belül különféle trükköket) bemutató következett, amelyen hét induló volt, akik közül az első és a második helyezettet díjazták a szervezők. A második helyen a gyulai Szívós Sándor végzett. A nap végén a versenyek után egy szabad edzést tartottak a parkban, ahol együtt készülhettek a BMX-esek, a mountainbike-osok, a gördeszkások a további versenynapokra. Délután először a rolleresek veszik át a terepet, majd a BMX-esek szerelmesei amatőr és profi kategóriában, végül a mountainbike-osok zárják a pénteki napot.

A szombati napon a Kempf-tónál folytatódnak a versengések, a versenyek megtekintése ingyenes, azonban a különböző szabadidős tevékenységeken való részvételhez egy 500 Ft-os támogatói karszalag szükséges. A strandröplabda-bajnokságra még várják a nevezéseket a Városi Sporttelep regisztrációs sátrában.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)