Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Fidesz-jelöltek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Gyulai Hírlap Online • HÍREK • 2010. július 02. 12:00
Fidesz-jelöltek
Városunkban 14 tagú lesz a képviselő-testület
Dr. Görgényi Ernő

Az elmúlt heti lapszámunkban adtuk hírt arról, hogy a Fidesz gyulai csoportja egyhangúlag döntött arról, dr. Görgényi Ernő a Fidesz polgármesterjelöltje az őszi helyhatósági választásokon. Ezzel a jobboldali párt hivatalosan is megerősítette dr. Görgényi Ernő jelöltségét.

– Olyan jelöltet választottunk, aki képes a Gyulán élő emberek érdekeit képviselni, aki képes összefogással jó irányba vinni városunk jövőjét – hangsúlyozta Gajda Róbert választókerületi elnök, országgyűlési képviselő, aki szerint csak azok a települések lesznek sikeresek a jövőben, ahol a városvezetés képes a széles körű lakossági összefogás megteremtésére.

Dr. Görgényi Ernő megköszönte a Fidesz gyulai elnökségének és tagságának a támogatását. A Fidesz polgármesterjelöltje a munkahelyteremtést nevezte az egyik legfontosabb városi feladatnak. Véleménye szerint ahhoz, hogy városunk gazdasági teljesítményét és bevételeit növelni tudja, új munkahelyekre van szükség. Fontos célnak nevezte azt, hogy Gyula városa megőrizze és megerősítse kulturális értékeit. Az önkormányzat szolgáltató jellegét is erősíteni kívánja dr. Görgényi Ernő.

Gajda Róbert arról is tájékoztatta a jelenlévőket, hogy a Fidesz által kezdeményezett választási eljárásról szóló törvény módosításával városunkban is jelentősen csökken az önkormányzati képviselők száma. A jelenlegi 24 képviselővel szemben 14 tagú lesz az új önkormányzat Gyulán. Az egyéni körzetek száma 14-ről 10-re, a kompenzációs listán bejutó képviselők száma 10-ről 4-re apad.

A Gyulai Hírlap információ szerint a Fidesz gyulai elnöksége mind a 10 egyéni képviselőkörzetben kijelölte az indulókat, a párt gyulai csoportja pénteken dönt a képviselőjelöltek megerősítéséről.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)