Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Házhoz jön a Gyula Autóház szakembere!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2020. március 31. 10:00
Házhoz jön a Gyula Autóház szakembere!
Szalai György: van igény a biztonságos autószerelésre

A kijárási korlátozás nem vonatkozik az autószervizek szolgáltatásaira

Fotó: Gyula Autóház

Házhoz megyünk az autójáért! – hirdeti a Gyula Autóház Kft. közösségi oldala. Hirdetésükben azt is hozzáteszik, hogy ügyfeleik és munkatársaik védelme érdekében, az ő kérésükre hozták meg ezt a döntést. 

A jelenleg érvényben lévő rendelkezések értelmében az autószervizek nyitva tarthatnak Magyarországon. A kijárási korlátozás pedig nem vonatkozik az autószervizek szolgáltatásaira. Tehát egyrészt jogszerűen, másrészt pedig a Gyula Autóház Kft. jóvoltából teljes biztonságban élhetünk jogainkkal. 

A gyulai autóház csapat március 30-tól biztonságos védőmaszkban teljesít szolgálatot. Nem állt le náluk sem a szerviz, sem a műszaki vizsgára való felkészíts, de még az eredetiségvizsgálatot is el tudják végezni. Mindezt úgy, hogy az ügyfélnek szinte a házából sem kell kilépni.

Az ötletgazda, hogy elkerüljék a készpénzes ügyleteket, még a mobil bankkártyás fizetésre is gondolt. 

Szalai György, a Gyula Autóház Kft. ügyvezetője lapunknak elmondta: van igény a biztonságos autószerelésre. Esetükben ez úgy történik, hogy megfelelő védőfelszerelésben mennek ki az autókért, amiket átvételi elismervénnyel vesznek át, a szolgáltatás elvégzése után pedig visszaviszik a tulajdonosának a gépjárművet.

– Hétfőn reggel indítottuk el az új szolgáltatásunkat, már aznap kora reggel mennem kellett két autóért. A jelentkezők között olyan idős is van, aki nem szeretne utcára lépni, de olyanok is, akik esetleg nem szeretnék a műszaki vizsgát a türelmi idő végéig kitolni – mondta a szakember, aki hozzátette, hogy a türelmi idő lejárta után jó eséllyel nagy tömeg lesz a vizsgáztató állomásokon. 

– A jelenlegi korlátozás szerint autót szereltetni lehet, és nálunk a szervizben minden dolgozót felkészítettünk a lehető legbiztonságosabb munkavégzésre. Érvényes műszaki vizsga nélkül ugyan most lehet a gépjárművet vezetni, az azonban nem tisztázott, hogy a biztosító vajon fizet-e a műszaki nélkül okozott károk esetén – fejtette ki Szalai György. Jó tanácsként pedig elmondta, aki úgy dönt, hogy ezekben a napokban, hetekben nem használja autóját, az nyugodtan tegye félre, de használat esetén a rendszeres szervizeket érdemes betartani.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)