Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - 200 ezer forinttal támogatta a gyulavári részönkormányzat a fiókkönyvtárat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2019. szeptember 25. 17:10
200 ezer forinttal támogatta a gyulavári részönkormányzat a fiókkönyvtárat
Az összegből a baba-mama klub és a kézimunkaszakkör is kapott

200 ezer forinttal támogatta a gyulavári részönkormányzat a településrész fiókkönyvtárát – számolt be róla Dézsi János, a Mogyoróssy János Városi Könyvtár igazgatója, Szabó Károly önkormányzati képviselő, a részönkormányzat elnöke és Király Sándorné részönkormányzati tag szeptember 25-én.

király sándornészabó károly és dézsi jános

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Dézsi János elmondta: Szabó Károly tavasszal, egy bizottsági ülésen kérdezte meg tőle, hogy szüksége van-e könyvtárnak támogatásra, ő pedig akkor jelezte, hogy már régóta szeretnék, ha a gyulavári fiókkönyvtár belső berendezése megújulhatna.

Mint mondta, először az új bútorok vásárlása vetődött fel, de találtak egy szakembert, aki újrakárpitozta a székek és az ülőalkalmatosságok nagyját, így a 200 ezer forintos támogatás egy részét erre költötték. A képviselő külön kérésére a pénzből a gyulavári baba-mama klub és a kézimunkaszakkör is részesült.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Szabó Károly kiemelte: mindig igyekeznek segíteni a gyulavári intézményeken, így a bölcsődét, az óvodát és az iskolát is, a sorból pedig a bibliotéka sem maradhatott ki. Hozzátette: külön öröm, hogy a megvásárolt fonalakból készülő takarókat, sapkákat és egyéb tárgyakat a szakkör a koraszülöttosztály számára készíti.

Király Sándorné úgy fogalmazott, hogy az együttműködés kölcsönös, hiszen október 4-én családi napot rendeznek a Grimm-mese kiállításhoz kapcsolódva, ahol a kézimunkaszakkör tagjai is jelen lesznek.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)