Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Táncos műsorok, koncertek, színház és gyermekelőadások várják a gyulaiakat és a városba látogatókat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2019. június 21. 14:32
Táncos műsorok, koncertek, színház és gyermekelőadások várják a gyulaiakat és a városba látogatókat
A várkertben és a belvárosban is lesznek programok

Július elsején indulnak a gyulai nyáresti programok a Világóránál, a Harruckern téren és a várkertben.  A részletekkel kapcsolatban Fábián Tamást, a szervező Erkel Ferenc Nonprofit Kft. kommunikációs vezetőjét kérdeztük, aki elmondta, hogy a koncertek mellett gyermekműsorok, táncbemutató és diszkó várja majd a látogatókat.

Képünk tavaly készült a Harruckern téren 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A programok sora július elsején hétfőn indul. Aznap a várkertben Bábika játszóház várja a legkisebbeket, emellett a Pernahajder Campbell koncertje, valamint mese és táncbemutató szórakoztatja majd a résztvevőket. Ugyanezen a héten szombaton Ravasz Attila diszkója várja a kikapcsolódni vágyókat a gyulai vár előtti térre. 

A Világóránál július 8-án a Calliopé színjátszókör tart utcaszínházi előadást, a Harruckern téren pedig a helyi iskolák előadásait nézhetjük meg hétköznaponként. Július 12-én, pénteken az elektronikus zenét játszó Synema ad koncertet, míg másnap az indie rock rajongóit várja a Világóránál a Peer Pressure.

Július 17-től folyamatosan lesznek zenés, táncos programok a belvárosban és a várnál. A fő események között a július 17-i Mystery Gang-koncert ígérkezik az egyik legnépszerűbbnek, és persze idén sem marad el a Gyulai Végvári Napok, amelyet július 26-ával kezdődően rendeznek meg.

Augusztusban tovább folytatódik a programok sora. A várkertben augusztus 3-án a Royal Dixieland Band koncertezik, a Harruckern téren pedig a Körös táncegyüttes lép fel augusztus 7-én.

A várkertben és a Világóránál mindezeken túl meseelőadások, népzenei műsorok és vonósnégyeskoncert, majd augusztus közepén a Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválja színesíti a nyári programkínálatot. 

Augusztus 20-án a Kormorán együttest várják Gyulára, majd az ünnepi program után egészen augusztus 23-ig helyi előadók és népzenei együttesek koncertje szórakoztatja majd a várkertbe látogatókat.

 A részletes programkínálatért érdemes a szervezők www.gyulakult.hu oldalát felkeresnünk. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)