Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Házi sütemények is versenyeztek a Magvető óvoda diótörős mulatságán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2018. október 28. 13:00
Házi sütemények is versenyeztek a Magvető óvoda diótörős mulatságán
Egy kislány gyógykezelésére gyűjtött a Gyulai Eszter-lánc Alapítvány

Idén is megrendezte hagyományos Diótörő mulatságát a Gyulai Eszter-lánc Alapítvány és a Magvető Református Általános Iskola és Óvoda. Az eseményre minden apróságot és szüleiket is meghívták, hogy együtt szórakozzanak és támogassák az óvoda alapítványát.

mert közösen és boldogan játszani jó

Fotó: Gyulai Hírlap – Oláh Szabolcs

Köszöntőkkel indult az október 27-én délután kezdődő esemény. Dr. Görgényi Ernő polgármester örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a közös szórakozás mellett Gyulán a választás szabadsága is megilleti a helyi szülőket. Méltatta a színes helyi intézményi struktúrát, ahol önkormányzati, nemzetiségi és egyházi óvodákba is írathatják a szülők a gyermekeiket.
 
– Köszönet illeti azokat, akik a református óvoda elindítását lehetővé tették – mondta a polgármester, és hangsúlyozta: a helyi önkormányzatnak egyaránt fontos minden intézmény, függetlenül attól, hogy ki a fenntartója. 
 

görgényi ernő feleségével, baráth jános lelkipásztor családjával és mikus éva mecénás 

Fotó: Gyulai Hírlap – Oláh Szabolcs

Ezt követően dr. Czirok Eleonóra, a szervező alapítvány elnöke szólt a megjelentekhez. Elmondta: már ötödik éve rendezik meg a mulatságot, aminek idei bevételével egy kislány gyógykezelését és a helyi óvodások karácsonyát támogatják. 
 
A köszöntők után az óvodások műsora következett. A programok között Andor bohóc lufit hajtogatott a legkisebbeknek. Pepe manó interaktív gyermekműsorral szórakoztatta a kicsiket. A vacsora után tombola és zsákbamacska színesítette a diótörő mulatságot. Végezetül a házi sütemények versenyében kóstolással mondtak véleményt a gyerekek.
 

pepe manó garantált siker

Fotó: Gyulai Hírlap – Oláh Szabolcs

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)