Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Rövidzárlat miatt bukott a Gyulasport Nkft. felnőttcsapata, gáláztak a junior kézisek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2016. november 21. 15:00
Rövidzárlat miatt bukott a Gyulasport Nkft. felnőttcsapata, gáláztak a junior kézisek
Csorvási SK.–Gyulasport Nkft. 26–23 (11–11)
Az NB II.-es női kézilabda délkeleti csoportjának nyolcadik fordulójában a Gyulasport Nkft. felnőtt- és juniorcsapata a Csorvási SK ellen lépett pályára november 19-én a békéscsabai Kazinczy Ferenc általános iskola sportcsarnokában. A gyulai csapat a győzelem reményében utazott a mérkőzésre, ezzel szerették volna feledtetni a múlt heti Makó elleni vereséget.
____Eredeti-kezilabda.jpg

KÉPÜNK ILLUSZTRÁCIÓ

Forrás: Kesport.hu

Csorvási SK.–Gyulasport Nkft. 26–23 (11–11). Gyulasport Nkft.: Borsós 1, Szabó R. 4, Csapó H. 5/2, Budai M. 6, Dávid Sz., Rácz K. 1, Nagy N. 1. Csere: Nagy B., Szerb K. (kapusok), Zubor V., Bagi L. 3/2, Nagy I. Asztalos A. 1/1, Szőke D., Sós N., Boruzs B. 1. Edző: Tövisháti Zsombor. 

Mindkét csapat nyílt sisakkal, nagy lendülettel kezdte a mérkőzést, és a nagy rohanásban mindkettő elég pontatlanul játszott. Felváltva estek a gólok, amiben egy rossz csere folytán a gyulaiak kapusa, Borsós Erika is szerepet kapott. Történt ugyanis, hogy a gyulai kapus a saját kapuja előteréből talált az ellenfél üresen hagyott kapujába. Az idő teltével a hibák egyre sokasodtak mindkét gárda részéről, a fürdővárosi együttes kihagyott helyzetek sokaságát mutatta fel. Hol a kapufa, hol a hazaiak fiatal kapusa hárított nagyszerűen. Már ekkor látszódott, hogy az a csapat fog nyerni, amelyik kevesebbet hibázik. A félidő igazságosnak mondható döntetlennel zárult.

A második félidő sajnos úgy kezdődött a gyulaiak számára, ahogy nem szerették volna, hiszen jött a már lassan szokásossá váló rövidzárlat. A vendégek leblokkolása miatt a csorvási csapat négy perc alatt egy 5–0-ás sorozatot produkált, ezzel eldőlni látszott a mérkőzés. Tövisháti Zsombor együttese azonban nem adta fel a küzdelmet, kétszer is egy gólra közelítették meg a vendéglátókat. A továbbra is sokat hibázó fürdővárosi alakulat már nem tudott fordítani hátrányán, így megérdemelt „hazai” siker született.

– A múlt heti sokkból, úgy éreztem, kijöttek a lányok, ezt a mérkőzés első felében bizonyították is. Végig komolyan vették a mérkőzést, de a legfontosabb időszakokban hibáztak. Játékosaim sok kapufát lőttek, vagy a hazaiak kapusa hárított. Megyünk tovább. A mérkőzés bizonyos szakaszai biztatók, ami jó alap a további munkára. Igen fontos hazai mérkőzés következik 26-án az FK. Szeged-Algyő csapata ellen, most már arra kell koncentrálnunk – nyilatkozta Tövisháti Zsombor vezetőedző.


Csorvási SK. juniorcsapat – Gyulasport Nkft. juniorcsapat 25–42 (12–19). Góllövőink: Boruzs B. 11/1,Komlósi Cs. 9/1, Asztalos A. 6, Nagy I. 3/1, Papp N. 3, Szappanos R. 3, Gyepes R. 3, Szabó L. 2, Szőke D.1/1, Bicskei B. 1. Pályára lépett még: Nagy M., Szerb K. (kapusok), Varga N., Balász E.

A Gyulasport Nkft. juniorcsapata a második félidőben örömkézilabdát játszott, nagyszerű kombinációkat mutattak be. Beállós játékuk élményszámba ment, kontráik gyorsak és pontosak voltak. A hazai csapat igen szimpatikusan kézilabdázott. Igyekeztek a gyors gyulai lányokat megállítani, de most a gyulaiaknak minden bejött, akár szélen, akár középen támadtak. Védekezésük kemény és gyors reagálású volt. Több esetben megelőzték ellenfelüket, és labdát szerezve szerezték góljaikat.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)