Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hogyan éljünk boldogabban?

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Szabó EszterMAGAZIN • 2016. november 21. 12:45
Hogyan éljünk boldogabban?
Petruczáné Gellén Edit adott életvezetési tanácsokat az Egészséghét keretében
____Eredeti-alap.jpg

Petruczáné Gellén Edit a gyulai Civil Házban tartott előadást az érdeklődőknek 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Hogyan éljünk boldogabban? címmel tartott előadást a gyulai Civil Házban Petruczáné Gellén Edit életvezetési coach november 19-én. A gyulai Esze Tamás utcába a szervezők minden olyan érdeklődőt vártak, akik szívesen fogadtak néhány életvezetési tippet a szakember előadásában. 

Petruczáné Gellén Edit lapunknak kiemelte: ezen a napon azt a témát járja majd körbe, hogy a mindennapokban mit tehetünk annak érdekében, hogy életünk boldogabb és teljesebb legyen. 

– Lényeges szempont, hogy magunk irányítsunk az életünket, és ma szó lesz arról is, hogyan tudunk felelősséget vállalni az életünkért, hogyan tudjuk a játszmáinkat leküzdeni, valamint jó technikákkal, jó döntésekkel hogyan tudjuk sikerre vinni életünket – emelte ki a nap előadója. 

Az szakember fontosnak tartotta hangsúlyozni azt is, hogy a saját sorsáért mindenki maga felel, és lehetőség szerint senki se próbálja meg a környezetében élőket megváltoztatni, mert az úgy sem fog sikerülni. Ha bárki változást vár, azt saját magán kezdje el, ezek az újítások rendszerint apró léptekkel és kitartó munkával érhetők el. 

A programot végighallgatók új technikákat és rendszeresen ismétlendő megerősítéseket kaptak, melyeket 21 napon át gyakorolva új, jobb szokásokkal felvértezve élhetik majd mindennapjaikat a személyes boldogság megteremtése érdekében. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)