Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyula lesz a XX. Csabai Kolbászfesztivál hazai vendégvárosa

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • K. A. • HÍREK • 2016. október 07. 11:00
Gyula lesz a XX. Csabai Kolbászfesztivál hazai vendégvárosa
Október 10-ig várják a magukat népszerűsíteni vágyó helyi szállásadók, szolgáltatók, termelők jelentkezését
____Eredeti-kolbasz.JPG

Képünk illusztráció 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gyula lesz a jubileumi Csabai Kolbászfesztivál hazai vendégvárosa október 28–31. között. Ez alkalomból számos gyulai fellépő színesíti majd a fesztivál programját, valamint gyulai vendégcsapatok is képviselik a várost a „tematikus” gyúróversenyeken.

A pénteki Ifjúsági gyúróversenyen a Gyulai VDÖK és a GYIK, a szombati kolbászkészítő versenyen Gyula Város Önkormányzata és a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont csapatai, a vasárnapi gyúróversenyen a Gyulai Kert- és Tanyatulajdonosok Egyesülete és a Gyulai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete, a hétfői Krajcsó Pál-emlékversenyen a Gyulai Hentesek Hagyományőrző Egyesülete, valamint a Töltöttkáposzta-főző versenyen a Gyulai Polgármesteri Hivatal csapatai vesznek részt a megmérettetésen. Szombaton 13 órától a Gyulai Hagyományőrző Hentesek tartanak disznóvágás-bemutatót.

Gyula a fesztivál országos kommunikációjában is kiemelt helyet kap, és a helyszínen is bemutatja a város vonzerőit. Az attrakciókkal összefogva, egységes gyulai standon jelenünk meg a Mokry Sámuel sátorban, együtt jelenítve meg a város komplex kínálatát. A Gyulai Várfürdő és AquaPalota Pici Cicával, a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont szelfizéssel, a Gyulahús Kft., valamint a Gyulai Pálinka Manufaktúra kóstoltatással és fotózással, a Gyulai Turisztikai NKft. pedig nyereményjátékkal várja a vendégeket. Emellett a szálláshelyeknek, rendezvényszervezőknek, szolgáltatóknak, helyi termékeknek is lehetősége nyílik a megjelenésre, melyhez egy külön gyulai kiadványt is összeállítunk. A 24 oldalas, 5000 példányban megjelenő magazin célja elérni, hogy a látogatók minél teljesebb képet kapjanak Gyuláról, megismerhessék a gyulai szálláshelyek őszi és téli csomagajánlatait, a gyulai programlehetőségeket és egyszerűen találják meg a helyszínen is vásárolható gyulai termékeket.

A fesztivál helyszínén további információs pontokat is felállítunk, emellett városbemutató filmekkel is népszerűsítjük településünket. 

A Tourinform iroda október 10-ig várja azon gyulai szálláshelyek, szolgáltatók és helyi termelők jelentkezését, akik szeretnék magukat népszerűsíteni a 20. Csabai Kolbászfesztivál vendégeinek körében. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)