Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Orron harapták, könnyebben sérült

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2016. szeptember 21. 15:50
Orron harapták, könnyebben sérült
A vita hevében sebesített meg egy férfit a szomszédja
____Eredeti-mentoallomas02_osz.JPG

Képünk illusztráció 

Fotó: Gyulai Hírlap – Oláh Szabolcs 

Könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba a gyulai mentősök egy középkorú férfit, akit veszekedés közben harapott orron a szomszédja szeptember 13-án – közölte lapunkkal Schneider László, a fürdővárosi mentőállomás vezetője.

A szakember elmondta: múlt hét elején többen vérnyomás-ingadozás miatt lettek rosszul. Mint megtudtuk, az egyik gyulai iskolában egy kilencéves diák ájult el, őt a gyerekkórházba szállították be a mentősök.

Ugyancsak az egyik fürdővárosi iskolában szenvedett bokasérülést focizás közben egy 15 éves fiú múlt hét közepén. Miután a mentők a helyszínen ellátták, kórházba vitték.  

Egy férfi öngyilkossági szándékkal akasztotta fel magát szeptember 14-én az egyik környező településen. Szerencsére még időben levágták a kötélről, így a mentők kielégítő állapotban szállíthatták kórházba – számolt be a részletekről Schneider László.

Két biciklis ütközött össze szeptember 16-án, egyiküket, egy idősebb férfit csukló- és az alkarsérülései miatt kellett ellátni.

Hétvégén főleg végtagsérülések miatt hívták a 104-et. Mint arról a helyi mentőállomás vezetője beszámolt: vasárnap egy lábszársérülést szenvedett focistához riasztották a mentőket. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)