Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Gyulai Amazonok győzelmet arattak a szegedi csapattal szemben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2015. november 27. 09:00
A Gyulai Amazonok győzelmet arattak a szegedi csapattal szemben
Mindkét játékrészben a gyulai lányok játéka dominált
____Eredeti-gyulai_amazonok_gyulaiamazonok.hu.jpg

a Gyulai Amazonok

Fotó: Gyulai Hírlap 

Gyulai Amazonok–Szent Mihály FC 4-2.

NB II.-es női futsal mérkőzés, Gyula.

A másodosztályú futsal bajnokság keleti csoportjában hazai pályán fogadta a Gyulai Amazonok csapata a szegedi Szent Mihály FC gárdáját. A mérkőzés elejétől magukhoz ragadták a kezdeményezést a hazaiak, és nyomás alá helyezték Horváth Melinda kapuját. Az első gól Molnár Ági átlövése után született, a vendégek játékosa, Fehér rúgta saját kapujába a labdát, (1-0). Ezek után Bálint Rebeka érkezett kétszer is jó ütemben, és az eredményjelzőn a 9. percben már 3-0 volt az Amazonok javára. A vendégek a szünet előtt még Baksa góljával szépíteni tudtak, így 3-1-gyel fordultak a csapatok.

A második játékrészben még jobban a gyulai lányok játéka dominált, azonban a kapu előtt sokszor pontatlanok voltak. A szegedi csapat kontrákkal próbálkozott, ám a jól működő hazai védelem ezeket rendre megállította. Fülöp Diána a 25. percben 4-1-re módosította az állást, ám két perccel később Géczi értékesítette a jogosan megítélt büntetőt, (4-2). A vendég csapat nagyon lelkesen játszott, ám erőnlétileg és taktikailag is föléjük tudott kerekedni a hazai csapat.

Molnár Zoltánné: Egy igen lelkes, sportszerű csapatot tudtunk ezen a napon legyőzni. Sikerült jobb játékkal előállni, mint az elmúlt hétvégén, és ennek nagyon örülök.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)