Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyula több pontján rendeznek Civil pikniket a hétvégén

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2015. szeptember 29. 18:00 • Frissítve: 2015. szeptember 30. 18:00
Gyula több pontján rendeznek Civil pikniket a hétvégén
Az Észak-Törökzugban főzőcsapatok jelentkezését várják szeptember 30-ig
Civil pikniket szerveznek az elkövetkező napokban Nagyrománvároson, Észak-Törökzugban és a Kastélykertben a városrészek önkormányzati képviselői. A helyszíneken egyebek mellett gyerekprogramokkal és egészségügyi szűrésekkel várják az érdeklődőket, akik a körzeteket érintő problémákról is beszámolhatnak a városatyáknak.
____Eredeti-civil_piknik_cse.jpg

képünk egy korábbi civil pikniken készült 

Fotó: Gyulai Hírlap – Csomós Éva 

Balogh Lajos október 1-jén, csütörtökön 15–18 óráig a Pomucz téren, Kónya István október 3-án, szombaton 10–15 óráig az Észak-Törökzugi lakótelepen, a Wesselényi-tó mellett, míg dr. Görgényi Ernő október 4-én, vasárnap 14 órától 17.30-ig a Katona József téren tartja a rendezvényt.

Az Észak-Törökzugban főzőversenyt is rendeznek, erre szeptember 30-ig lehet jelentkezni a 06-20-292-4272-es telefonszámon vagy a konyai@gyula.hu e-mail címen. A háromfős csapatoknak krumplipaprikást kell készíteniük, az ételeket és a dekorációt mások mellett Prohászka Béla Venesz-díjas mesterszakács értékeli majd.

A szervező felhívja rá a figyelmet, hogy a nevezők a vonatkozó előírásoknak megfelelően csak fejfedőben főzhetnek. A tűzifát és a sörpadokat a helyszínen biztosítják a csapatoknak.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)