Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Remekeltek a gyulai teniszezők az országos bajnokságon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2015. szeptember 24. 12:00
Remekeltek a gyulai teniszezők az országos bajnokságon
A harmadosztályú együttes Orosházára látogatott, ahol 5-4-es győzelmet aratott
____Eredeti-tenisz_rosehallresort.com.jpg

Képünk illusztráció

Forrás: rosehallresort.com.

A Tenisz Szabadidő Sport Klub teniszezői kitettek magukért a hétvégén mind az OB II-es, mind az OB III-as, sőt a megyei csapataik is remekeltek a bajnokságban. Szombaton a bajnokságot vezető Pasarét együttesét fogadták a mieink az OB II-es bajnokságban, és viszonylag tartalékosan álltak ki ellenük, ennek ellenére szoros csatában maradtak alul az idén feljutni kívánó csapattal szemben. A mérkőzésen végül 5-4 arányú vereséget szenvedtek a mieink.

Győztek: Csernus István, Szeri Dávid, Lovász Zoltán–Oláh Imre, Csernus IstvánSzeri Dávid. Szintén ezen a napon hazai pályán remekeltek az OB III-as együttes játékosai, a Szarvas ellen arattak kiütéses győzelmet 7-2 arányban. Győztek: Csatári Tamás, dr. Kopcsák Zoltán, Hajdu Zoltán, Havasi Róbert, dr. Szelezsán Róbert, Csatári Tamásdr. Kopcsák Zoltán, dr. Szelezsán RóbertHajdu Zoltán.

Vasárnap a fővárosba utaztak a másodosztályúak, ahol meglepetésre magabiztosan, 6-3-ra nyertek az Építők ellen, ezzel a tabella harmadik helyén állnak. Győztek: Lovász Z., Oláh I., Csernus I., Szeri D., Gyimesi M. és a Kovács Z.–Lovász Z. páros. A harmadosztályú együttes Orosházára látogatott, ahol 5-4-es győzelmet aratott.

Győztek: Csatári T., dr. Kopcsák Z., Havasi R., Weisz Gábor, és a Havas IstvánVarga László páros.  Mindeközben a megyei csapat a Mezőberény ellen játszott hazai pályán, ahol 5-4 arányban győzedelmeskedtek a berényiekkel szemben. Győztek: dr. Hajdú László, Abrudán Attila, Benkő Tamás, dr. Hajdu L.Kincses Bence, Kisházi Károlydr. Albert András párosok.

Szombaton 10 órai kezdettel az OB III-as együttes a Szeghalmot fogadja bajnoki mérkőzésen.                       

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)