Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. munkarendje a hosszú hétvégén

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • HÍREK • 2015. augusztus 19. 10:00
A Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. munkarendje a hosszú hétvégén
A csütörtöki napon esedékes háztartási, és zöldhulladék szállítást a társaság augusztus 21-én teljesíti
____Eredeti-kozuzemi_kft.JPG

a Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. telephelye

Fotó: Gyulai Hírlap – Oláh Szabolcs

A Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. tájékoztatja ügyfeleit, hogy az Államalapítás Ünnepén az alábbi nyitva tartások és munkarendek lesznek érvényben.

Augusztus 20-án, csütörtökön a hulladékátrakó állomás zárva tart. Augusztus 21-én, pénteken a hulladékátrakó állomás 6-18 óráig, augusztus 22-én, szombaton pedig 8-12 óráig tart nyitva. Augusztus 23-án, vasárnap zárva.

Augusztus 20-án, csütörtökön a hulladék- és a zöldhulladék szállítása szünetel. A csütörtöki napon esedékes háztartási, és zöldhulladék szállítást a társaság augusztus 21-én, pénteken teljesíti.

Augusztus 20-án, csütörtökön a komposztáló telep zárva tart. Augusztus 21-től 23-ig a komposztáló telep 6-18 óráig tart nyitva. A komposztálótelep nyitva tartási ideje alatt, a lakosság által kiszállított biohulladékot – évente 1 m3 mennyiségig – díjmentesen fogadják. Az ezt meghaladó mennyiségért tonnánként 6400 Ft+ÁFA (8128 Ft) díjat kell fizetni.

Az ivóvíz, vagy szennyvízrendszer meghibásodásával kapcsolatos bejelentéseiket az ünnep alatt is a már megszokott rend szerint, a központi 362-377-es telefonszámon tehetik meg ügyfeleik.

A Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. kizárólag automatikus mérőállás-bejelentésére fenntartott, éjjel-nappal ingyenesen hívható zöld száma, a 06/80 922-035 az ünnep alatt is üzemel. A kapcsolást követően a számlája második oldalán, a bal felső sarkában található vevő (fizető) azonosító számának beütése után megadható a mérőállás. Mérőállás-bejelentésére az ünnep alatt az ugyfelszolgalat@gyulaikozuzem.hu e-mail címen is módja van a kedves ügyfeleinknek.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)