Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újabb gyulai közterület-felügyelő óvja városunk rendjét

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2015. június 29. 19:30
Újabb gyulai közterület-felügyelő óvja városunk rendjét
Tizennégy közterület-felügyelő, köztük egy gyulai tett sikeres szakmai alapvizsgát Kecskeméten
____Eredeti-A__sikeres_vizsga_utan__2_.JPG

A tizennégy vizsgázó

Fotó: Sédinfo

Tizennégy közterület-felügyelő tett sikeres szakmai alapvizsgát június 26-án, Kecskeméten. A kiskunfélegyházi és kecskeméti hallgatók mellett egy gyulai résztvevő is eredményesen zárta a veszprémi székhelyű Sédinfo Bt. által elindított három hónapos, intenzív képzést.

Babják László, a társaság ügyvezetője elmondta, a vizsgáztatást a Belügyminisztérium által kijelölt elnök, dr. Sóti Kálmán rendőr ezredes, az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola igazgatója, valamint a Dremmel István rendőr alezredes, igazgató-helyettes által vezetett Körmendi Rendészeti Szakközépiskola vizsgabizottsága végezte – Csíkos Imre, a TÖOSZ képviselőjének, Kecskemét MJV közterület-felügyelet vezetőjének jelenlétében.

A közterület-felügyelő hivatalos személyként teljesíti szolgálatát, igazoltatási és előállítási jogkörrel rendelkezik a rendészeti feladatok körében. A tanfolyamon az ehhez szükséges ismereteket sajátíthatták el a résztvevők, akik közül hárman elismerő oklevelet érdemeltek ki.

A Gyulai Hírlapnak dr. Varga Erzsébet aljegyző elmondta, a gyakorlati vizsgán egy intézkedést kellett megoldaniuk a résztvevőknek, az elméleti tételek pedig a közterület-felügyelői munkakörhöz kapcsolódó jogszabályokat foglalták magukba. Az egy fő gyulai közterület-felügyelő kinevezése június 29-től lépett érvénybe.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)