Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A gyulai Karácsonyi János Katolikus Általános Iskolában 44 nyolcadikos váltott tagozatot

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • HÍREK • 2015. június 23. 10:00
A gyulai Karácsonyi János Katolikus Általános Iskolában 44 nyolcadikos váltott tagozatot
Kitűnő tanulmányi és versenyeredményéért, példás magatartásáért és példamutató hitéletéért Malkócs Boglárka Ibolya kapott elismerést
____Eredeti-GYHRCSD_0013.JPG

A Karácsonyi János Katolikus Általános Iskola nyolcadikosai

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Karácsonyi János Katolikus Általános Iskola tanévzáróján 55 nyolcadikost ünnepeltek. Bánkiné Szabó Judit és Bukodi István osztályfőnökök diákjainak nagy része tagozatot vált, 44-en az iskola gimnáziumában folytatják tanulmányait. A tanévzáró a gimnázium épületében kezdődött, majd ünnepi szentmise keretében búcsúztak a diákok a tanévtől a belvárosi katolikus templomban.

Az ünnepségen Petróczki Zoltánné intézményvezető jó tanácsokkal látta el a nyolcadikosokat.

- Kedves nyolcadikosok! Akár maradtok, akár másik iskolában folytatjátok tanulmányaitokat, gondoljatok rá: jövőtök szempontjából nagyon fontos, hogy tanuljatok, csak a tudás adhat biztonságot. Az életben vannak sikereink és kudarcaink, higgyétek el, hogy semmi sem történik velünk véletlenül! A folytatásra úgy gondoljatok, hogy semmit sem lehetetlen megoldani, csak el kell kezdeni! Valamennyiőtöknek kívánom, hogy haladjatok bátran a megkezdett úton, valósítsátok meg a tervet, amelyet a Teremtő nektek szánt, s vigyétek magatokkal Vörösmarty Mihály szavait: „Őrizd meg lelked tisztaságát, érzelmeidnek szabj határt. Kerüld a látszat csillogását. Szeretetet gyűjts, s adj tovább.” – fogalmazott beszédében az iskolaigazgató.

A tanévzárón kitüntették az arra érdemes diákokat. Kitűnő tanulmányi és versenyeredményéért, példás magatartásáért és példamutató hitéletéért Malkócs Boglárka Ibolya kapott elismerést. Jeles tanulmányi versenyeredményeiért és példás magatartásáért Nagy Anett, kitűnő tanulmányi eredményükért és példás magatartásukért Cservenka Napsugár Hajnalka, Nyeste Anikó és Szabó Dávid kapott kitüntetést. Jó tanulmányi munkájáért, kiemelkedő sporteredményéért és példás magatartásáért elismerést érdemelt ki Jámbor Richárd, Betyó János és Betyó József.

Jutalomkönyvet kapott 1-6. évfolyamon kitűnő tanulmányi eredményéért 39 kisdiák, 7-12. évfolyamon 17 kitűnő tanuló. A fenti tanulókon kívül 24 tanuló vehetett át kimagasló sport vagy egyéb versenyeredményéért, illetve példás hitéletéért könyvjutalmat. A tanév során elért versenyeredményekről az iskola honlapján, a www.kjkg.hu oldalon megtalálható „Diákszó” című kiadványban olvashatnak.

GYULAI HÍRLAP • 2015. június 25. 20:17
Kitűnő tanulmányi és versenyeredményéért, példás magatartásáért és példamutató hitéletéért Malkócs Boglárka Ibolya kapott elismerést
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)