Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A gyulai MIÉP szerint röhög az ember mája, amikor az Együtt korrupcióellenes fórumáról olvas

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2015. június 10. 17:15
A gyulai MIÉP szerint röhög az ember mája, amikor az Együtt korrupcióellenes fórumáról olvas
MIÉP Gyulai Szervezete: Gyulán olyan emberek papolnak majd korrupcióról, akiknek viselt dolgaikkal teli a padlás
A MIÉP Gyulai Szervezete közleményben reagált az Együtt június 11-ére meghirdetett gyulai, korrupcióellenes fórumára. „Gyulán olyan emberek papolnak majd korrupcióról, akiknek viselt dolgaikkal teli a padlás” – olvasható a közleményben.
____Eredeti-MIEP.jpg

képünk illusztráció

 

A MIÉP Gyulai Szervezete közleményben reagált az Együtt június 11-ére meghirdetett gyulai, korrupcióellenes fórumára. „Gyulán olyan emberek papolnak majd korrupcióról, akiknek viselt dolgaikkal teli a padlás” – olvasható a közleményben.

Az alábbiakban teljes terjedelmében elolvashatják a MIÉP Gyulai Szervezetének közleményét.

***

„Együtt isznak bort és együtt prédikálnak vizet

RÖHÖG AZ EMBER MÁJA, AMIKOR OLVASSA, HOGY A HITELTELEN SZIGETVÁRI ÉS BOD „EGYÜTT” BESZÉL ÉS FÓRUMOZIK GYULÁN A KORRUPCIÓ ELLENESSÉGRŐL ÉS A BECSÜLETRŐL

Gyulán olyan emberek papolnak majd korrupcióról, akiknek viselt dolgaikkal teli a padlás. Elvtársak, ideje lenne lerúgni a vörös stoplis cipőt! Levonulni végleg a közszereplés pályájáról, s hagyni dolgozni a becsületes és hazájukért tenni akaró és tudó embereket.

Itt van mindjárt az egyik előadó, az Együtt elnöke, az a Szigetvári Viktor, aki bűncselekményt követett el a közelmúltban, amikor is óriásplakátokat rongált.

Itt van az a Bod Tamás képviselő is, a rendezvény házigazdája, aki a közelmúltban önhatalmúlag molinót tulajdonított el a Kossuth térről, mert nem tetszett neki a rajta lévő felirat.

Bod Tamás az a képviselő, aki úgy él, mint hal a vízben. Vagyonnyilatkozata szerint nem dolgozik. Látható életvitele azonban egyáltalán nincs összhangban egyetlen havi rendszerességű bevételi forrásával, képviselői díjával.

Bod saját baloldali szövetségeseit verte át, szegte meg saját szavát és a kézjegyével ellátott írásos szerződést. A „becsületes” Bod csak így tudott a gyulai képviselő-testületben mandátumhoz jutni. Így lett a bukott újságíróból megélhetési politikus.

Bod és Szigetvári azok a tipikus baloldali politikusok, akik bort isznak és vizet prédikálnak. Arra szólítjuk fel őket, ne hazudjanak tovább!

 

MIÉP Gyulai Szervezete”

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)