Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A gyulai könyvtár is csatlakozik a könyv népszerűsítését megcélzó kezdeményezéshez

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. J. • KULTÚRA • 2015. február 13. 11:00
A gyulai könyvtár is csatlakozik a könyv népszerűsítését megcélzó kezdeményezéshez
A gyulai városi könyvtár is elkészítette saját kihívásainak jegyzékét, és február 14. napjától elindítja kapcsolódó játékát
A gyulai Mogyoróssy János Városi Könyvtár Simonyi-olvasóterme. Fotó: Gyulai Hírlap - Oláh Szabolcs

A Mogyoróssy János Városi Könyvtár is csatlakozik ahhoz a nemzetközi kezdeményezéshez, mely a könyv és az értő olvasás népszerűsítését tűzte ki célul. Az online híroldalakon egymást követik a csatlakozó kiadók és könyvtárak, akik a szeretlekmagyarorszag.hu oldalon közzétett kihívást valamilyen módon átveszik, és saját köreikben vetélkedésre buzdítják a vállalkozó kedvűeket.

A gyulai városi könyvtár is elkészítette saját kihívásainak jegyzékét, és február 14. napjától elindítja kapcsolódó játékát. Ennek keretében minden résztvevő elkérheti azoknak a feltételeknek a listáját, melyek alapján könyveket választhat, majd elolvashat. (Példaképpen: válasszon egy olyan könyvet, aminek a címében szám szerepel, keressen egy kötetet, amelyből híres film készült stb.)

A feltétel teljesülését természetesen a könyvtár munkatársai ellenőrzik majd, ám aki a kihívás valamennyi feltételét teljesíti, értékes díjakat nyerhet az októberben tartandó ünnepélyes sorsolási program keretében.      

                           

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)