Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megtöltötték a vendégek a gyulai szállodákat a hosszú hétvégére

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2014. április 18. 11:00
Megtöltötték a vendégek a gyulai szállodákat a hosszú hétvégére
Pénteken, szombaton és vasárnap is több mint 90%-os a telítettség a hotelekben
A gyulai vár. Fotó: Gyulai Hírlap - Súr Enikő

Telt ház lesz a gyulai szállodákban a hosszú hétvégén. A Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. adatai szerint pénteken, szombaton és vasárnap is több mint 90%-os a telítettség a hotelekben. A statisztikából az is kiderül: két gyulai szállodában mindhárom napon 100%-os a szobák kihasználtsága.  

– Idén a pálinkafesztivál időpontjára esik a húsvét és az ortodox húsvét, valamint az országos agilitybajnokságot is a hétvégén rendezik meg. Az ünnepek alatt, a hosszú hétvégéken általában magas telítettséggel számolhatnak a szállásadók, ráadásul a pálinkafesztivál önmagában is népszerű rendezvény, így nem meglepő, hogy telt ház van a szálláshelyeken – magyarázta Komoróczki Aliz, a cég ügyvezetője.

A szakember szerint az AquaPalota megnyitása is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a szezonon kívüli időszakban is szép számmal érkeznek turisták a városba. Míg tavaly februárban 18 745 vendégéjszakát regisztráltak a szálláshelyek városunkban, addig idén 22 684-et. Az adatok tehát azt mutatják, hogy tavalyhoz képest 21%-kal növekedett a vendégéjszakák száma februárban. 

      

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)