Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A baloldali pártszövetség gyulai képviselőjelöltje gratulált dr. Kovács Józsefnek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2014. április 07. 01:30
A baloldali pártszövetség gyulai képviselőjelöltje gratulált dr. Kovács Józsefnek
Bod Tamás: Most elbuktunk, de ez nem jelenti azt, hogy vége van a világnak
Fotó: Gyulai Hírlap - Rusznyák Csaba

– Mi egy jobb Gyulát, egy jobb választókerületet, egy jobb megyét és egy jobb országot szerettünk volna, de a választók többsége nem állt mellénk – mondta a Gyulai Hírlapnak Bod Tamás, a Kormányváltó Összefogás országgyűlési képviselőjelöltje a szavazás lezárulta után három órával. A politikus és kampánycsapata a Corso Boutique Hotelban várta az eredményeket.  

– Úgy tűnik, a választásokon a második helyet értem el, ez azt jelenti, hogy nem nyertem. Ennek ellenére nagyon örülök, hogy részt vehettem ebben a hatalmas munkában – jelentette ki a képviselőjelölt, majd gratulált a nyertesnek. Bod Tamás hozzátette: fájlalja, hogy a választók több mint negyven százaléka nem élt a legalapvetőbb jogával, a voksolással. A politikus szerint az is szomorúságra adhat okot, hogy 2006 óta folyamatosan csökken a részvételi arány a választásokon.

– A mi szándékunk továbbra is ugyanaz: egy klasszabb, nyugodtabb, törekvésre épülő megyét, Gyulát szeretnénk. Most elbuktunk, de ez nem jelenti azt, hogy vége van a világnak. A világ, Gyula és a választókerület csodaszép. Mi itt fogunk élni és tovább dolgozni – fejtette ki a baloldali pártszövetség gyulai jelöltje. 

(A Kormányváltó Összefogás gyulai kampánycsapata nem járult hozzá ahhoz, hogy fotót készítsünk a helyszínen, ezért a cikkhez nem tudtunk képgalériát csatolni – a Szerk.)   

      

Fotó: Gyulai Hírlap - Rusznyák Csaba
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)