Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A hölgyeket köszöntötték a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház Szülészeti-Nőgyógyászati Osztályán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • HÍREK • 2014. március 10. 13:30
A hölgyeket köszöntötték a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház Szülészeti-Nőgyógyászati Osztályán
Gerhard Stengel és Mikus Éva támogatásával édességet kaptak az osztályon lévő nők
A nőket köszöntötték a gyulai kórház szülészeti-nőgyógyászati osztályán. Fotó: Mikus Éva

Évek óta hagyomány már nőnapkor, hogy a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház Szülészeti-Nőgyógyászati Osztályának orvosi kara köszönti a hölgyeket. Ahogy minden évben, idén is a két tiszteletbeli nőgyógyász, Gerhard Stengel és Mikus Éva támogatásával ajándékokat, édességet kaptak az osztályon lévő nők.

A Gyulai Hírlapnak dr. Párducz László osztályvezető főorvos elmondta, bár manapság nem népszerű a nőnap, minden alkalmat meg kell ragadni, hogy kimutassuk a hölgyek iránti tiszteletünket és köszönetünket.

- A munkánkból kifolyólag nap, mint nap találkozunk a nőkkel, és látjuk azt a sok áldozatot, amit a magyar édesanyák a nemzetért és a megmaradásunkért tesznek, egyéni és társadalmi szinten egyaránt. Nem létezhetünk nélkülük. Nekik nemcsak ezen a napon, hanem mindig illene köszönetet mondanunk, hiszen a nők mindig mellettünk állnak, sokszor csendben a háttérben támogatnak bennünket a törekvéseinkben, céljaink elérésében. Minden férfinek ismerni kell Szent Ágoston ideillő gondolatait, amelyben elmondja, hogy ha Isten a férfi urává akarta volna tenni Évát, akkor fejéből vette volna, ha rabszolgájává, akkor a lábából. Ámde oldalából vette, hogy élettársává, egyenlő párjává legyen – mondta el a Gyulai Hírlapnak az esemény kapcsán dr. Párducz László.

 

A tiszteletbeli nőgyógyász, Gerhard Stengel. Fotó: Mikus Éva
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)