Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Őrizetben a gyulai trafikrablás gyanúsítottja

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Gyulai Hírlap • HÍREK • 2014. január 24. 13:10 • Frissítve: 2014. január 24. 14:30
Őrizetben a gyulai trafikrablás gyanúsítottja
Sarkadon egy családi házban fogták el a rendőrök a bujkáló férfit
Képünk illusztráció

A Gyulai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. Attila 24 éves gyulai lakos ellen, aki a rendelkezésre álló adatok alapján 2014. január 23-án 14 óra 40 perc körüli időben Gyulán, a Dobozi úton lévő dohányboltba - az arcát sállal és napszemüveggel eltakarva - lépett be és a kezében egy késsel a bevétel átadására szólította fel az alkalmazottat. Ahogy megkapta a pénzt, kiment az üzletből és egy kerékpárral menekült el. Személyi sérülés nem történt.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei azonnal a bolthoz vonultak és a helyszíni szemle végrehajtásával párhuzamosan megkezdték az adatgyűjtést és tanúkutatást. A szemle során a nyomozók megtalálták és lefoglalták a bűncselekmény elkövetésekor használt kést, valamint azt a kerékpárt, amivel az elkövető a helyszínről elmenekült. Rövid idő múlva a bűncselekmény feltételezett elkövetőjének kilétét is megállapították. Mivel K. Attila a hatóságok elől elrejtőzött, elfogató parancsot bocsátottak ki ellene, és nagy erőkkel keresni kezdték.

A Gyulai  Rendőrkapitányság nyomozói a kutatás eredményeként a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság „Körös” Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei segítségével 2014. január 24-én délelőtt egy sarkadi családi házban elfogták a keresett férfit, akit előállítottak és bűnügyi őrizetbe vettek. A kihallgatása folyamatban van.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)