Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Minden kategóriában szurkolhattunk a Gyulai Motoros Racing Team versenyzőinek Gyulaváriban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Gyepes Mónika • SPORT • 2013. május 26. 13:00
Minden kategóriában szurkolhattunk a Gyulai Motoros Racing Team versenyzőinek Gyulaváriban
Utánpótlás, Senior Magyar Motokrossz Bajnokság és III. osztály Motokrossz Kupa
Fotó: Domokos Viktor

Múlt vasárnap a gyulai krosszpályán állt rajthoz az Utánpótlás, Senior Magyar Motokrossz Bajnokság és III. osztály Motokrossz Kupa mezőnye. A mintegy 100 induló derbijére több száz néző volt kíváncsi pünkösdvasárnap.

A pályát most is sikerült jól előkészíteni a versenyre, és szerencsére az időjárás is a versenyzők mellé állt. A fenti kategóriákon kívül Meghívásos kategóriában az első- és másodosztály indult, Hobby kategóriában pedig az amatőr motorosok nevezhettek. A versenyfutamok délután 1 órakor kezdődtek, ahol minden kategóriában szurkolhattunk helyieknek, illetve a Gyulai Motoros Racing Team versenyzőinek. U-Mx2-ben ifj. Gyepes Mihály a 14. helyen zárt, Superseniorban Polgár Gergely kategóriája mindkét futamát megnyerte, így a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Senior Mx2-ben Szilágyi Attila 4., Király Sándor 5. lett. III. osztály Mx1-ben Dorogi Zoltán (Békésszentandrás, Gyulai MRT) összetettben 4. helyen végzett. III. osztály Mx2-ben Hrabovszki Martin (Békéscsaba, Gyulai MRT) a 2., Bohák Dávid (Békésszentandrás, Gyulai MRT) pedig a 3. helyezettnek járó kupát vehette át. Hobby kategóriában Cseke László 9. helyen végzett. A díjazottak a serlegek és érmek mellett a támogatók által felajánlott ajándékcsomagokat is átvehették. A verseny támogatóinak a szervezők ezúton is köszönik a támogatást.

Az érdeklődőket a rendezvény ideje alatt rendőrségi közlekedési programok is várták, különböző erősségű „részeg” szemüvegekkel lehetett ügyességi feladatokat megoldani, illetve egy „ellenbiciklit” is ki lehetett próbálni, ezzel is színesítve a programot.

Az Utánpótlás, Senior Bajnokság és III. osztály Kupa következő fordulója június 30-án, Kiskunlacházán lesz.

 

Fotó: Domokos Viktor
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)