Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Mit vár a 2013-as esztendőtől Hack Gabriella?

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Megkérdezte: Súr EnikőMAGAZIN • 2013. január 06. 10:00
Mit vár a 2013-as esztendőtől Hack Gabriella?
Humánpolitikai és titkársági osztályvezető, Pándy Kálmán Kórház
Hack Gabriella

Az újesztendő köszöbén mindannyian reménykedünk valami újban vagy jobban. Természetesen mindenekelőtt jó egészséget kívánok a családtagjaimnak, a munkatársaimnak és mindenkinek. Az egészség felbecsülhetetlen érték, amit nem lehet elégszer és eléggé hangsúlyozni, hiszen egészség nélkül minden értéktelen. A tavalyi évben a Pándy Kálmán Kórház állami kezelésbe vétele teljes egészében megtörtént.

Annak ellenére, hogy a munkavállalók foglalkoztatásával kapcsolatban nem történtek változások, az adminisztrációs és titkársági feladatkörben – azaz a szervezet életében – jelentős változásokat hozott, és számos kihívást jelentett mindez. Tevékenységünk eredménye sikeres pályázatainkban mutatkozik meg, melyek lehetővé teszik a szakemberek képzését, valamint a korszerű infrastruktúra megvalósulását. Mindez megalapozza a minőségi gyógyítást és ápolást. Én azt remélem, hogy a 2013-as évben a gazdasági nehézségek mérséklődnek, és egyre több embernek lesz munkája, biztos megélhetése. Munkakörömből adódóan nagyon sok álláskeresővel találkozom, és munkatársaimmal együtt nehéz szívvel tájékoztatjuk őket, hogy nem áll módunkban állást ajánlani számukra.

Kívánom, hogy mindenki találja meg önmagában azokat a rejtett tartalékokat, amelyek szükség esetén átsegítik a nehézségeken, és hozzásegítik a boldogsághoz.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)