Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egymás kezébe adták a kilincset a betegek a Sybilla Magánorvosi Rendelő ingyenes szűrőnapján

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • H. É. • HÍREK • 2012. november 09. 16:58
Egymás kezébe adták a kilincset a betegek a Sybilla Magánorvosi Rendelő ingyenes szűrőnapján
Bánki Magdolna: egyre több az egészségtudatos ember Gyulán
Rendelés a Sybilla Magánorvosi Rendelő és Hallókészülék Stúdióban. Fotó: Gyulai Hírlap Online

Érzékszervi napot rendezett ma a Sybilla Magánorvosi Rendelő és Hallókészülék Stúdió. A nap folyamán térítésmentes - bőrgyógyászati, szemészeti, fül- orr- gégészeti - szűrővizsgálatok folytak a rendelőben, valamint hallásvizsgálatot is végeztek.

Julika néni főként megromlott hallása miatt kereste fel a rendelőt, de a lehetőségnek köszönhetően a szemészeti vizsgálatra is bejelentkezett.

- Az ismerőseim is ajánlották, és a Gyulai Hírlapban is olvastam a szűrésről. Nagyon meg vagyok elégedve. Nagy türelemmel és kedvességgel foglalkoznak itt a hallássérültekkel.  Az egyik fülemen már van hallókészülékem, a másik fülemre meg ráment egy megfázás. A kórházban is jártam már, de mégis úgy döntöttem, ide is eljövök. Bánki doktornő nagyon aranyos és örülök annak is, hogy itt igazán meghallgatják minden problémámat. Biztosan akkor is eljövök ide, amikor nem ingyenes a vizsgálat, mert ez a törődés megéri az árát – mondta az egyik vizsgálaton már túlesett páciens, Julika néni.

Keresztesi Franciska is pozitívan nyilatkozott az átéltek kapcsán. Véleménye szerint nagy előnye a magánorvosi rendelőnek, hogy nem kell várni és a betegek ellátása is „flottabbul” megy.

- Sokat számít a gyorsaság a mai világban, ezen felül itt komplex vizsgálatsoron mehet át a panaszos. Biztosan fogom ajánlani az ismerőseimnek a Sybillát – szögezte le Keresztesi Franciska.

Bánki Magdolna, a Sybilla Magánorvosi Rendelő és Hallókészülék Stúdió tulajdonosa, fül-orr-gégész szakorvos elmondta, az évről évre megszervezett érzékszervi napot egyre többen keresik fel. A három szakorvos és az audiológus asszisztens együtt nem kevesebb, mint 18-20 vizsgálatot végzett el egy óra leforgása alatt. A doktornő megjegyezte, örömteli, hogy a gyulai lakosság egyre egészségtudatosabb és nagyon jól szűrik saját magukon a lehetséges betegségeket. Éppen ezért lehet az, hogy saját megnyugtatásukra, vagy éppen a kezelés szükségessége miatt magánorvoshoz fordulnak.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap Online
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)