Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - I. Gyulai Hírlap Kutyamajális-fotópályázat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Gyulai Hírlap Online • HÍREK • 2012. április 28. 18:00
I. Gyulai Hírlap Kutyamajális-fotópályázat
Öt kategóriában várjuk a fotókat
Yoda: Szeresd a Gyulait!

Yoda kutya, a Gyulai Hírlap, valamint a „Mi és a Társaink Élettér és Életmód” Egyesület digitális fotópályázatot hirdet minden kutyabarát számára. A pályázóktól olyan digitális fotókat várunk, amelyeken bemutatják, hogy szeretett kutyájuk milyen szerepet tölt be mindennapjaikban, kedvenc négylábújuk milyen mértékben részese a családnak.

A pályázatot öt kategóriában hirdetjük meg:

1. Szerepeim (jelmezben a kutyám); 2. A családunk (kutya, gyermek és család egy fotón); 3. Cukorfalat vagyok (kutyaportrék); 4. Ezt jól megphotoshoppoztam!!! (Lássuk, mire képes a fényképszerkesztő programod!); 5. Nagykutya vagyok (ide tényleg a legnagyobbakat várjuk!)

A pályázat feltételei rém egyszerűek:

A pályázat nyilvános, arra bárki nevezhet. Egy pályázó kategóriánként maximum 5 digitális fotóval pályázhat. Fontos, hogy kizárólag címmel ellátott fotókat értékel a zsűri. A pályázatkiírók és a zsűri munkáját nagyban megkönnyíti, ha a digitális fotónál az alábbi fájlmegnevezési módot használod: kategora_fotocim_nevem.jpg / vagyis pl.: szerepeim_kalapban_nagygyula.jpg. A digitális fotókat minimum 10x15 cm (álló) vagy 15x10 cm (fekvő) méretben, 300 képpontos felbontásban várjuk 2012. május 11-ig a gyulaihirlap@gyulaihirlap.hu e-mailre. Leveledben írd meg nekünk a pontos neved és a telefonszámodat, hogy elérjünk.

A legjobb fotók felkerülnek a www.gyulaihirlap.hu oldalra, megjelennek a Gyulai Hírlapban és a Gyulai Hírújságban. Az igazán jól sikerült fotók külön díjazásban is részesülnek az I. Gyulai Kutyamajálison, amelyet a Gyulavári Kastélynapok keretében, 2012. május 19-én rendezünk meg. Itt a pályázók élőben is megmutathatják házi kedvencüket a zsűri tagjainak.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)