Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Térítésmentes szűrővizsgálatok Gyulán, a Sybillában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • H. É. • HÍREK • 2012. április 07. 10:00
Térítésmentes szűrővizsgálatok Gyulán, a Sybillában
Április 10–14-ig a Béke sugárút 42. szám alatt
Dr. Bánki Magdolna

Megnyitásának második évfordulója alkalmából ismét térítésmentes szűrővizsgálatokat tartanak a Sybilla magánorvosi rendelőben. A Béke sugárút 42. szám alatti rendelőben április 10–14-ig hallásszűrés és hallásgondozás, hallókészülék-próba és -beállítás, általános szemészeti, bőrgyógyászati, fül- orr-gégészeti vizsgálatokat végeznek a szakorvosok.

Asztma- és allergiavizsgálatra is lehetőség lesz, illetve tájékoztató előadások hangzanak el ebben a témakörben. A negyven éven felüli férfiakat pedig prosztataszűrésre várják. Az orvosi vizsgálatok időpontja, illetve az azokat végző szakorvos: április 10 -én délelőtt bőrgyógyászat dr. Soós Anna, délután fül-orr-gégészet dr. Bánki Magdolna, április 11-én délelőtt szemészet dr. Sallai Ágnes, délután urológia dr. Szeberényi Tamás. Április 12-én asztma és allergia dr. Vincze Zoltán. Április 13-án horkolás dr. Bánki Magdolna, legmodernebb hallókészülékek technikai bemutatója Szabó Péter. Április 10–14-ig hallásvizsgálatok Pénzes Ildikó. Bejelentkezni a 66/361-361-es vagy a 30/9841-422-es telefonszámon lehet. A Gyulai Hírlap kérdésére dr. Bánki Magdolna (képünkön) elmondta, a tavalyi hasonló kezdeményezéshez képest bővült a szakorvosi vizsgálatok köre.

– Az elmúlt évben szemészeti, fül-orr-gégészeti és bőrgyógyászati szakrendelésekkel vártuk az érdeklődőket. Tekintettel arra, hogy szaporodó betegség az asztma és allergia, ezért a szakrendelésre egy egész napot szánunk, illetve idén a férfiak urológiai szűrésre is jelentkezhetnek. Folyamatos érdeklődést tapasztalunk, egyes szakrendelésekre már nem is tudunk előjegyzést felvenni – nyilatkozta Bánki Magdolna.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)