Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nincs élet a nők nélkül

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • H. É. • HÍREK • 2011. március 18. 21:00
Nincs élet a nők nélkül
Dr. Párducz László a Béke Téri Idősek Otthonában ünnepelte a nőnapot
Nőnapi köszöntés az oviban. Fotó: Gyulai Hírlap Online

Nőnap alkalmából dr. Párducz László, a 9. számú választókerület (Újvári és Paradicsom) önkormányzati képviselője köszöntötte a Béke Téri Idősek Otthona látogatóit. Gerhard Stengel jóvoltából Nutellát és kinder- tojást kaptak ajándékba, melynek szétosztásában Balogh Lajos önkormányzati képviselő segédkezett. Dr. Párducz László a következő gondolatokkal emlékezett meg a női nemről.

A nők kezdetben, születés után ugyanúgy sírnak, mint a férfiak, csak az évek múlásával változnak. Néha hiányoznak nekünk, ha nincsenek mellettünk, néha fáj, néha unjuk őket, néha meg kívánjuk azt az anyai ölelést. Minden ember életében van egy nő, a saját édesanyánk, kinek a szívdobogását már méhen belül hallgattuk. Mindenki életében van tehát egy nő, akit sosem felejt el. Van még egy nő az életünkben, akit nekünk kell megtalálnunk, akit az élet ad nekünk. Állandóan keressük, rengeteg elvárást támasztunk felé, holott azt minden férfinak tudnia kellene, hogy egy nőtől csak annyit kapunk, amennyit mi adunk neki. De ha végül megtaláljuk a nagy Őt, akkor önnönmagunk másává tudjuk tenni, hogy ha születik egy utódunk, mert a szerelem emlékműve a gyermek. Nincs élet a nők nélkül, hiszen ők viselik a terhességet, amit én inkább áldott állapotnak hívok. Ők nevelnek és segítenek bennünket. Az egész világ történésében ott van, hogy keresd a nőt. Háborúkat döntenek el, csatákat nyernek, és minden dolog hátterében egy nő áll. Mi hitvány, gyönge bábok vagyunk, többnyire hagyjuk, hogy a nők irányítsanak, ezért kell nekünk ezen az egy jelképes napon virággal tisztelegni a sorsunk irányítói előtt. A gyulai önkormányzat nevében, minden férfi nevében boldog nőnapot kívánok.

A idősek otthonában tett látogatás után a Bajcsy-Zsilinszky Úti Óvodába látogatott a két képviselő, ahol a délutáni pihenőjüket még éppen töltő gyerekeket kindertojással ébresztették.

Fotó: Gyulai Hírlap Online
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)