Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Így éljen teljes életet idős korban is!   

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2024. március 20. 16:00
Így éljen teljes életet idős korban is!   
A fizikai és lelki tanácsadással együtt járó szolgáltatást hétköznapokon vehetik igénybe a segítségre szorulók

Nyugdíjas éveinket mindannyian a saját otthonunkban, megszokott környezetünkben képzeljük el. Hiszen egy élet munkája kellett ahhoz, hogy felépítsük mindezt, emlékek sora köt oda bennünket.  Azonban ahogy haladunk előre a korban, egyre gyakrabban vesszük észre, hogy kevesebbet tudunk már vállalni, nehezebb a környezetünk rendben tartása, megterhelő az ügyek intézése, hamarabb elfáradunk. Egyre inkább elérhetetlennek tűnik a függetlenségünk fenntartása.

Házi segítségnyújtás szolgáltatásunkat éppen azért hoztuk létre, hogy nyugdíjasként se kelljen Önöknek feladniuk az önállóságukat. Segítünk azokban a feladatokban, amelyek az idős emberek számára nehézséget okoznak, így továbbra is méltó életszínvonalon élhetnek a saját otthonukban. Szolgáltatásunk országszerte több településen is elérhető. Célunk, hogy az idős vagy megromlott egészségi állapotú embereknek segítséget és támogatást nyújtsunk, hogy ezáltal fenntarthassák a saját, megszokott életvitelüket, miközben szakszerű támogatásban részesülnek. A szolgáltatásunkkal élő személyek a megszokott lakókörnyezetükben kapják meg az élethelyzeti sajátosságaiknak megfelelő, személyre szabott rendszeres és biztonságos ellátást.  

A szakképzett gondozóink minden alkalommal a szakmai elvárásoknak legmagasabb szinten eleget téve látják el a feladataikat. A fizikai és lelki tanácsadással, támogatással is együtt járó szolgáltatást hétköznapokon igény szerint több órában is igénybe vehetik a segítségre szorulók.  Az itt zajló feladatellátás elsősorban a gondozott személy közvetlen ellátása (egészségi-fizikai állapot szinten tartása, javítása, tisztálkodásban, higiénés tevékenységek ellátásában történő segítségnyújtás), a lakókörnyezete rendben tartása (takarítás), a napi szükségleteinek támogatása (bevásárlás, gyógyszerelés) köré csoportosul.  



Kik vehetik igénybe a házi segítségnyújtást?

Saját otthonukban élő időskorú személyek, az egészségi állapotuk miatt rászoruló egyének, továbbá szenvedélybeteg, pszichiátriai problémákkal küzdő, vagy fogyatékossággal élő emberek, valamint szomatikus állapotukból adódóan a segítséget az önálló életvitel fenntartásában igénylők kérhetik.

További információért keressen bennünket bizalommal az alábbi telefonszámon: 06 70 460 0800.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)