Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hátrányból gyűjtötte be 16. győzelmét a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. március 18. 13:00
Hátrányból gyűjtötte be 16. győzelmét a gyulai focicsapat
Gyulai Termál FC–OMTK-ULE 1913 3-1 (1-1) 

A Vármegyei I.-es labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a Gyulai Termál FC csapata az OMTK-ULE 1913 együttesét fogadta március 16-án. A fürdővárosi gárda dobogóra hajtó riválisát legyőzve őrzi tovább vezető pozícióját. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai Termál FC: Szabó M., Nagy S., Dajcs, Borbély Zs., Tanner (Szabó V.), Szabó P. (Zsilák), Zabari (Kukla), Babinyecz, Katona (Trescsula), Szabó Zs. (Bojtos), Varga T. Csere: Csonka és Kiss. Vezetőedző: Brlázs Gábor.  

A gyulai keret az előző fordulóban átrobogott medgyesbodzási riválisán, míg soros ellenfele egygólos vereséget szenvedett az éllovast üldöző szarvasi gárda ellen. A két együttes ősszel is találkozott egymással, akkor 0-3-as gyulai győzelem született. 

A vendégcsapat kezdte jobban a soros találkozót, a 10. percben Juhász vette be a gyulai kaput. A hazai gárda azonnal rendezte sorait, és átvette a játék irányítását. Az egyenlítés a 37. percben érkezett, amikor Szabó Zs. értékesítette a megítélt büntetőt.  

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A fordulás után is a hazai keret irányította a mérkőzést, a kidolgozott akcióknak pedig az 59. és a 60. percben lett eredménye, amikor Katona és Zabari találatával megfordította a mérkőzést a fürdővárosi gárda. 

A Gyulai Termál FC csapata begyűjtötte 16. győzelmét, amelynek köszönhetően 11 pontos előnnyel vezeti a bajnokságot. A fürdővárosi gárda a következő fordulóban a Mezőhegyesi SE együttesét fogadja az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)