Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Praktikus ötletek kis hálószobákhoz

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2024. január 11. 08:42
Praktikus ötletek kis hálószobákhoz
A négyzetméterek száma nem minden

Ha éppen azon töri a fejét, hogy hogyan tudja majd elrendezni a bútorait abban az apró hálószobában, ami a rendelkezésére áll, ne essen kétségbe; van megoldás! A nagyvárosokban egyre többször találkozhatunk ilyen aprócska szobákkal, amiknek a berendezése már a munkálatok megkezdése előtt sok frusztrációval jár. Pedig néhány egyszerű lépést végigjárva, nem lesz nehéz a feladat!

Hogyan hozzuk ki a legtöbbet belőle?

Az egyik legfontosabb ilyen esetekben, hogy alaposan átgondoljuk, milyen bútorokra lesz szükségünk igazán. Ezt úgy is mondhatjuk, azok a bútorok, amik nélkül nem tudjuk elképzelni ezt a helyiséget. Ha van egy olyan éjjeliszekrény a birtokunkban, amihez ragaszkodunk, az sokat számít az elrendezés szempontjából. De éppígy, ha a szobában alacsony az ablakpárkány, könnyen lehet, hogy az lesz az „éjjeliszekrényünk”.

A kis hálószobákban továbbá nagyon nagy szerep jut a hatékony tárolásnak. Fali polcokat és lebegő, falra szerelt bútorokat alkalmazva nemcsak a padló lesz szabad, hanem praktikus és  látványos is lesz a kialakítás. Az ágy alatti tárolás is nagyon szerencsés ilyen helyzetekben, fiókos, tárolós ágyneműtartóval sok helyet nyerhetünk.

Fények és rendezettség

Érdemes annak is figyelmet szentelni, hogy a bútorokat több dologra is használhassuk. Praktikusak az összecsukható kanapék, amikor például nappaliként is használjuk ezt a szobát, de a lehajtható asztalok is jó szolgálatot tehetnek ilyen esetben. Ügyeljünk arra is, hogy rendezett legyen a környezetünk, kevés dekorációval, hiszen a rendetlenség és a zsúfoltság kéz a kézben járnak. A tükrök segítenek abban, hogy optikailag bővítsük a teret, de emellett világosabbá is teszik azt. Használunk többféle lámpát, hiszen segítségükkel új szinteket, területeket alakíthatunk ki a szobán belül.

Írásunk a Linkek.hu és a Beauty-fashion.hu szerkesztőségének közreműködésével készült.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)